Tietoa seurasta

Spirit Shakin’ Cheerleaders – Yksi suuri Myrskyperhe!

Spirit Shakin’ Cheerleaders on vuonna 1999 perustettu cheerleadingin erikoisseura, jonka toiminta-alueena on Keski-Uusimaa – joukkueita toimii Tuusulassa, Keravalla sekä Järvenpäässä.

Olemme ylpeästi paikallinen toimija!

Seura on Olympiakomitean tunnustama lasten ja nuorten Tähtiseura, jossa harrastaa ja kilpailee noin 460 lasta, nuorta ja aikuista 22 joukkueessa. Seurassa on mahdollista
kasvaa harrastajasta aina maajoukkueisiin asti.

Spirit Shakin’ Cheerleaders on Suomen Cheerleadingliiton (SCL) sekä Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu -aluejärjestön jäsenseura.

Seuran tavoitteena on olla Keski-Uudenmaan arvostetuin ja lajinsa huipulla oleva urheiluseura. Lisäksi tavoitteena on menestyä kansainvälisestihauskuutta kuitenkaan unohtamatta!

Myrskyperheessä työskentelevät päätoimisesti tällä hetkellä toiminnanjohtaja, seurakoordinaattori sekä kaksi valmennuspäällikköä. Työntekijöiden toimenkuvat ja vastuut on suunniteltu niin, että jokainen työntekijä pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan tekemässään työssä.

Inhimillistä kapasiteettia seurasta löytyy valtavasti! Mukana toiminnassa on osaavien työntekijöiden lisäksi myös noin 35 valmentajaa, aktiivinen hallitus ja iso joukko vapaaehtoisia joukkueenjohtajia sekä muita vapaaehtoistoimijoita.

Seuraan on luotu vuosille 2019-2024 toimintaa ohjaava strategia, jonka painopistealueita ovat:

1 LAADUKKAIMMAT PUITTEET KEHITTYMISELLE (Suomen parhaat cheervalmentajat, Urheilijoiden kehitysmahdollisuudet harrastajasta maajoukkueisiin, Toimivimmat olosuhteet)

2 AMMATTIMAINEN HALLINTO JA TALOUS (Oikeat henkilöt oikeassa roolissa, Toiminnan kehittämisen mahdollistava talous)

3 YHTEISKUNNALLISESTI MERKITTÄVÄ VAIKUTTAJA

Seurassa on innovatiivinen ja eteenpäin katsova ilmapiiri – halu toimia edelläkävijänä on suuri!

Seuran toimintaa ohjaava arvopohja perustuu ajatukselle Yksi suuri  Myrskyperhe, jossa toimitaan laatu edellähauskuutta unohtamatta.