Myrsky Areena

Seuramme oma harjoitushalli Myrsky Areena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Savion aseman vieressä. Myrsky Areenalla harjoittelee kaikki kilpa- ja edustusjoukkueemme, sekä lisäksi osa esikilpa- ja harrastejoukkueista. On tärkeää että pidämme harjoituspaikan siistinä ja hyvässä järjestyksessä jotta kaikilla on mukava harjoitella.

Tälle sivulle olemme keränneet ohjeita ja tietoa mm. siitä miten seuravälineistöä käytetään ja säilytetään jotta ne pysyvät ehjinä ja hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

Harjoitusolosuhteiden välineistön käyttöä tukevat ohjeistukset 

Air Trackit 

Myrsky Areenalla isoa sinistä air trackia säilytetään keskialueella mattojen päällä. Muistetaan, että air track kierretään kun mennään matolle, emme kävele sen yli. Kapeampi vaaleansininen air track säilytetään matto 2 yhteydessä yhdeksännellä mattokaistalla täytettynä.

Muissa harjoituspaikoissa air trackit säilytetään siististi rullattuna sille osoitetussa säilytyslaatikossa. 

Tarvittaessa air trackit voi puhdistaa kostealla liinalla ja saippualla, emme käytä voimakkaita pesuaineita tai liuottimia.  

Air trackit voi täyttää ja tyhjentää pumpun avulla liittämällä letkun joko IN- tai OUT-liitäntään. Mahdollisista rei’istä ilmoitetaan olosuhdevastaavalle (heidi.telkamo@spiritshakin.fi) 

 

Patjat ja muut akrovälineet 

Isot punaiset patjat sekä siniset patjat säilytetään päällekkäin siistissä pinossa oheisalueen reunassa. 

 

Siniset patjat aukeavat helposti, joten olkaa tarkkana että päälliset suljetaan joka käytön yhteydessä. Näin vältymme keltaisen vaahtomuovimateriaalin leviämiseltä. Flikkipisara ja muut akrovälineet kuten juusto, laatikot ja matot säilytetään mahdollisimman lähellä seinää niin etteivät ne häiritse harjoittelua. 

 

Välinevarastot 

Myrsky Areenan väline- ja rekvisiittavarasto löytyy ovettomasta syvennyksestä vessojen ja ensimmäisen pukuhuoneen välistä. Muissa harjoituspaikoissa välineet säilytetään niille osoitetussa lukollisessa kaapissa tai laatikossa. On tärkeää että pidämme välineet oikeilla paikoillaan hyvässä järjestyksessä jotta ne pysyvät ehjinä ja ne on helppo ottaa käyttöön. Olkaa varovaisia kun kannatte painavia painoja ja kahvakuulia.

 

EA 

Ensiapuvälineet Myrsky Areenalla löytyy välinevaraston seinälle kiinnitetystä EA-kaapista. Muissa harjoituspaikoissa on omat EA-laatikot jotka löytyvät niille osoitetuista lukollisista säilytyspaikoista. Kun olette treenien aikana hakeneet EA-välineitä kuten laastaria, käyttehän treenien päätteeksi tarkistamassa mihin kuntoon laatikko tai kaappi jäi ja järjestelettehän tarvittaessa tarvikkeet oikeille paikoilleen. Mikäli huomaatte että jokin tarvike kaipaa täydennystä, ilmoitattehan siitä olosuhdevastaavalle (heidi.telkamo@spiritshakin.fi).

 

Kylmäpussit 

Myrsky Areenalla harjoittelevilla joukkueilla on käytössä monikäyttöiset kylmä/kuumapussit. Kylmäpusseja löytyy sekä alakerran (viimeinen pukuhuone), että yläkerran pakkasesta. Monikäyttöisten pussien päällä on käyttöohjeet mikäli niitä haluaa käyttää kuumapakkauksena.

Kertakäyttöiset kylmäpussit on tarkoitettu muualla kuin Myrsky Areenalla harjoittelevien joukkueiden käyttöön, sekä esimerkiksi leiri- tai kilpailumatkoille. Kertakäyttöisiä kylmäpusseja täydennetään tarvittaessa, valmennustiimit ovat vastuussa niiden loppumisen ilmoittamisesta olosuhdevastaavalle.