Kumppanit

Haluatko kumppaniksemme?

Tule mukaan tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa kasvavan lajin parissa! Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, jonka harrastajamäärät ovat jatkuvassa kasvussa Suomessa. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä intensiivisyys tekevät siitä sekä teknisesti vaikean, että yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän lajin.

Yhteistyökumppaneillemme tarjoamme mm. näkyvyyttä seuramme verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä jäsenkirjeissämme.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja räätälöimme halutessanne yhteistyökuviomme toivomustenne mukaiseksi: toiminnanjohtaja@spiritshakin.fi.

Talkootyöt ja promootiot

Etsitkö näyttävää esitystä tapahtumaasi tai promootioapua esim. esitteiden jakoon? Joukkueemme tekevät erilaisia talkoita varainkeruuna. Urheilijamme ovat iloisia, ahkeria ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista  (toiminnanjohtaja@spiritshakin.fi).

Kumppanit 2022

 

 

 

 

FysioAkatemia

SSC jatkaa yhteistyötä FysioAkatemian kanssa myös tänä vuonna!

Yhteistyön tavoitteena on jäsenistön lihasvammojen huolto ja ennaltaehkäisy sekä liikunnallisten ja terveiden elämäntapojen edistäminen seuran jäsenistön ja heidän sidosryhmien keskuudessa.

Seuramme jäsenistöllä ovat voimassa räätälöidyt jäsenhinnat (hieronta, fysioterapia ja osteopatia):

Seurahinnasto        Jäsenhinta 1.4.2020 alkaenNormaali hinta
Fysioterapia käynti (n. 60min)   68€75€
Osteopatia käynti  (n. 60min)   68€75€
Hieronta 90min 71€ 76€
Hieronta 60min   51€ 55€
Hieronta 45min   45€49€
Hieronta 30min 36€40€

Liikevalmennustesti 1.4.2020 alkaen 55€/testi (n. 45min). Jokaiseen käyntiin lisätään palvelumaksu 2,20€ Laskutuslisä 0€.

Lisäksi teemme yhteistyötä muun muassa hoitopolun rakentamisessa, loukkaantumisten seurannassa ja pituuden seurannassa. FysioAkatemia vastaa myös seuramme edustusjoukkueiden fysiikkavalmennuksesta keväällä ja on mukana suunnittelemassa seuramme joukkueilla käytössä olevia seurafysiikoita.