Ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023

Harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin ilmoittautuminen kaudelle 2022–2023 (seuran jäsenet) 

Harraste-, esikilpa- ja klassikkojoukkueissa paikka säilyy automaattisesti tulevalle kaudelle mikäli ei peru paikkaansa määräaikaan 29.5.2022 mennessä.

Mikäli jäsen aikoo jatkaa samassa joukkueessa kuin nyt, ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli jäsen aikoo siirtyä toiseen harraste-, esikilpa tai klassikkojoukkueeseen, hänen kannattaa tehdä ilmoittautuminen uutteen joukkueeseen ennen kuin peruu oman paikkansa nykyisessä joukkueessa varmistaakseen sen että hänellä on mieleinen joukkue 2022-2023.

Mikäli jäsenen toivoma joukkue on täynnä, hänen kannattaa ilmoittautua ko. joukkueen jonoon, mutta säilyttää paikkansa entisessä joukkueessa kunnes paikka uudessa joukkueessa varmistuu. Mikäli kaudella 21-22 harraste-, esikilpa- tai klassikkokilpajoukkueessa urheillut aikoo hakea joukkuejaoissa kilpa- tai edustusjoukkueeseen, hänen ei kannata perua paikkaansa ennen kuin paikka toisessa joukkueessa varmistuu.  

Harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin ilmoittaudutaan MyClubin kautta. Huom! Joukkueisiin ilmoittaudutaan suuntaa-antavien hakukriteeristöjen mukaan jotka löydät TÄÄLTÄ.

Joukkueiden kausi alkaa maanantaina 15.8.2022 harjoitusvuorojen mukaisesti.

Ennakkoilmoittautuminen seuran jäsenille: 

Ennakkoilmoittautuminen harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin on avoinna MyClubissa seuran tämänhetkisille jäsenille 23.5.-5.6.2022 klo 23.59 asti.

Joukkuepaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuorot, alustavat budjetit ym. on nähtävillä joukkuekirjeistä, jotka julkaistaan seuran nettisivuilla viimeistään 31.5.

 

Ilmoittautuminen uusille harrastajille: 

Ilmoittautuminen aukeaa uusille harrastajille MyClubissa maanantaina 6.6.2022. Huomioittehan että joukkueen jonoon voi ilmoittautua. 

  • Harrastejoukkueiden ilmoittautumisaika: 6.6.-16.10.2022
  • Esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueiden ilmoittautumisaika: 6.6.–31.8.2022

Joukkuepaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuorot, alustavat budjetit ym. on nähtävillä joukkuesivuilla jotka päivitetään viimeistään 31.5. Ilmoittautuakseen joukkueisiin henkilöllä tulee olla MyClub tili, jonka pääsee luomaan linkin takaa kohdasta ”rekisteröi uusi jäsentili” https://spiritshakin.myclub.fi/ 

Huom! Joukkueisiin ilmoittaudutaan suuntaa-antavien hakukriteeristöjen mukaan jotka löydät TÄÄLTÄ.