Ryhmästunttiohjeistus

Tämä ohje koskee ja säätelee seuran sisäisten ryhmästunttien perustamista ja toimintaa. Tutustuthan tähän huolellisesti ennen hakulomakkeen täyttämistä.

MAKSUT

Ilmoittautuessa ryhmästuntkokoonpanoon harrastaja sitoutuu seuran maksuihin.

Ryhmästuntkokoonpanon voi perustaa, kun ryhmän jäsenet sitoutuvat maksamaan seuran jäsenmaksun (50€/vuosi, maksetaan kerran vuodessa) sekä ryhmästunttien kausimaksun (50€/kausi/joukkueessa urheileva tai 70€/kausi/ainoastaan ryhmästuntissa urheileva). Kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa.

Tarkemmat maksu- ja peruutusehdot löytyvät seuran nettisivuilta https://www.spiritshakin.net/seura/maksut-ja-peruutusehdot.

HARJOITTELEMINEN

Ryhmästuntit voivat harjoitella seuran tiloissa niinä aikoina kun siellä on tilaa, esimerkiksi oheisharjoittelualueella Myrsky Areenalla sen aukioloaikojen mukaisesti (arkisin klo 16.30-21 sekä su klo 10-20.45) silloin kun alueella ei harjoittele muita joukkueita, tai isolla matolla mikäli joukkue on peruuttanut oman vuoronsa.

Lisäksi myös toisten joukkueiden vuoroilla silloin, kun asiasta on hyvissä ajoin etukäteen sovittu joukkueen valmentajien kanssa. Luvatta harjoitteleminen toisten joukkueiden vuoroilla on kielletty.

VALMENNUS

Mini-ikäisillä ryhmästunteilla tulee olla nimetty valmentaja, joka osallistuu ja valvoo ryhmän harjoituksia.

Juniorikäisillä ryhmästunteilla tulee olla nimetty valmentaja, mutta ryhmät voivat harjoitella omatoimisesti turvallisuus huomioiden.

Aikuisten ryhmästunteilla ei tarvitse olla nimettyä valmentajaa.

Ryhmästuntin valmentajalle ei makseta palkkaa, vaan palkkaa voi nostaa ainoastaan joukkueiden valmennuksesta kertyneistä tunneista.

Ryhmän valmentaja tai ryhmä itse on vastuussa siitä, että harjoittelu on turvallista.

MUUT OHJEISTUKSET

Ryhmästuntit eivät leireile eivätkä saa tehdä varainkeruuta, ellei seura nimeä heitä esiintymispalkkiolliseen tilaisuuteen.

Mikäli ryhmä haluaa esiintyä seuran näytöksissä tai osallistua kilpailuihin, valmentaja tai ryhmän jäsenen tulee ilmaista tämä tavoitteiden kirjaamisen yhteydessä sekä tehdä kilpailuilmoittautuminen seurakoordinaattorille kilpailuilmoittautumisaikojen puitteissa.

Ryhmän perustaminen vaatii tältä sivulta löytyvän hakemuslomakkeen täyttämisen sekä valmennuspäälliköiden hyväksynnän. Mikäli ryhmän perustamiselle ei ole esteitä, ryhmä voi aloittaa toimintansa. Tästä tiedotetaan nimettyä valmentajaa tai yhteyshenkilöä. Mikäli ryhmästuntti lopettaa toimintansa, tulee tästä ilmoittaa kirjallisesti seurakoordinaattorille. Ilmoitusvastuu on ryhmästuntin valmentajalla tai yhteyshenkilöllä.  

Mikäli ryhmästunttiohjeistukseen liittyy kysymyksiä, voitte olla yhteydessä valmennuspäälliköihin.

HAKULOMAKE

Ryhmästuntin nimi*
Ikäryhmä*
Level*
Valmentajan / yhteyshenkilön nimi *
Valmentajan / yhteyshenkilön sähköpostiosoite*
Jäsen 1*
Jäsenen 1 joukkue*
Jäsenen 1 syntymävuosi*
Jäsenen 1 huoltajan sähköpostiosoite*
Jäsen 2*
Jäsenen 2 joukkue*
Jäsenen 2 syntymävuosi*
Jäsenen 2 huoltajan sähköpostiosoite*
Jäsen 3*
Jäsenen 3 joukkue*
Jäsenen 3 syntymävuosi*
Jäsenen 3 huoltajan sähköpostiosoite*
Jäsen 4*
Jäsenen 4 joukkue*
Jäsenen 4 syntymävuosi*
Jäsenen 4 huoltajan sähköpostiosoite*
Jäsen 5
Jäsenen 5 joukkue
Jäsenen 5 syntymävuosi
Jäsenen 5 huoltajan sähköpostiosoite
Ryhmästuntin tavoitteet (kilpailut, harjoittelu, esiintymiset)*
Ryhmästuntin budjetti*
Haemme lupaa perustaa Instagram-tilin*
Olen lukenut ryhmästunttiohjeistuksen läpi, ymmärtänyt sen sisällön ja sitoudun noudattamaan sitä*