Leirit ja kurssit

Tervetuloa Myrskyperheen leireille ja kursseille!

Spirit Shakin' Cheerleaders järjestää leirejä harrastajien loma-aikoina, joiden lisäksi järjestämme cheerleadingin lajikokeilukursseja uusille lajista kiinnostuneille henkilöille. Aikuisille järjestämme active cheer lajikokeilukursseja.

Leirit ja kurssit ovat avoimia sekä SSC:n jäsenille että muista seuroista tuleville harrastajille. Myös uudet lajista kiinnostuneet harrastajat ovat tervetulleita!

Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan!

Kesäleirit

Kesäleirit, parasta alkukesän tekemistä. Luvassa monipuolista, hauskaa ja kesäistä ohjelmaa harjoittelun lomassa!

Lue lisää!

 

Pääsiäsilomaklinikka

Tule hiomaan akrobatiataitoja tai stunttiryhmäsi kanssa ohjelman stuntit kuntoon! Osaavat valmentajat antavat palautetta, ohjaavat sekä antavat urheilijoille vinkkejä taitojen opetteluun.

Lue lisää!

SYYSLEIRI

Kaipaatko kivaa tekemistä, liikuntaa ja kavereita syyslomalla? Tule mukaan syyslomaleirille Myrsky Areenalle!

 

Lue lisää!

Lajikokeilukurssit

Haluaisitko tutustua cheerleadingiin? Kurssilla harrastaja oppii lajin perusteet ja pääsee kokeilemaan kaikkia lajin osa-alueita eli stuntit, permantoakrobatia, pyramidit, hypyt ja huudot. Kurssilla ei ole ennakkovaatimuksia lajitaidoista tai -tietämyksestä.

Lue lisää!

talvileiri

Tule mukaan hiihtolomaleirille! Luvassa monipuolista ohjelmaa, liikuntaa, lajikokeiluita, haasteita ja kavereita.

 

Lue lisää!

Active Cheer aikuisille

Tule mukaan aikuisten active cheer lajikokeilukurssille! Lajikokeilukurssi on tarkoitettu kaikille niille aikuisille, jotka haluavat kokeilla uutta lajia matalalla kynnyksellä. Kurssilla opetellaan kaikki tarvittavat tiedot ja taidot, joten et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta cheerleadingista osallistuaksesi mukaan.Lue lisää!