Junioreiden (2006-2008) esikilpajoukkue Cyclonessa tilaa

Etsitkö uutta ja monipuolista harrastusta? Junioreiden (2006-2008) level 2 esikilpajoukkue Cyclonessa on vielä tilaa muutamalle jäsenelle!
Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa Myrsky Areenalla Saviolla ja osallistuu kauden aikana kilpailuihin sekä esiintyy seuran kevätnäytöksessä toukokuussa! Ilmoittautuminen on auki 9.1. asti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Esikilpajoukkueet on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat oppia joukkueen levelin mukaiset cheerleadingin lajitaidot sisältäen akrobatia- ja stunttitaidot, hypyt, lajiin kuuluvat kannustushuudot sekä päästä kilpailemaan cheerleadingin kilpailuissa noin 2 kertaa toimintavuoden aikana. Joukkueeseen ilmoittautuvalla oletetaan olevan joko cheertaustaa tai muuta lajiin soveltuvaa urheilutaustaa.
Joukkueen ikäraja: 2006–2008 syntyneet
Joukkueen harjoitukset:
Tiistaisin 16:30 – 18:15, Myrsky Areena
Sunnuntaisin 13:00 – 14:45, Myrsky Areena
Ensimmäiset harjoitukset 4.1.
@ssccyclone