Joukkueenjohtaja

Seuramme joukkueet rakentuvat valmentajien, urheilijoiden, isompien ikäluokkien joukkueiden kapteenien ja joukkueenjohtajien ympärille. Valmentajilla on kokonaisvastuu joukkueen valmennukseen liittyvistä asioista ja joukkueenjohtajat auttavat heitä joukkueen hallinnollisissa tehtävissä sekä käytännön järjestelyissä. Jojo toimii myös valmentajien, vanhempien ja seuran välisenä yhteyshenkilönä.

Jojon hommassa yhteistyö on tärkeää; kun kaikki osapuolet tietävät missä mennään, niin hommatkin sujuvat mallikkaasti. Jojon tehtäviin löytyy seuralta kirjallinen ohjeistus ja hallituksen tuki. Lisäksi järjestetään yhteisiä jojo-tapaamisia, joissa on mahdollista verkostoitua ja porinaa voi jatkaa erillisessä jojojen Facebook-ryhmässä. Jojoja on joukkueittain 1-2, edustusjoukkueilla voi olla kolmekin jojoa.

Joukkueenjohtaja pääsee aitopaikalta seuraamaan upean lajin ja mahtavan seuran kehittymistä sekä aktiivisesti kehittämään seuratoimintaa. Nuorten ja lasten liikunnan ilon jakaminen ja kilpailuissa onnen ja pettymysten kyyneleiden pyyhkiminen liikuttaa aina. Joukkueenjohtajat ovat usein joukkueen urheilijoiden vanhempia tai sisaruksia, mutta toivotamme tervetulleeksi muutkin sukulaiset, ystävät tai lajista muuten kiinnostuneet. Kiinnostuksen lisäksi kun mukaan ottaa rehellisyyden, oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden kaikkia kohtaan, on pärjääminen taattu.

Joukkueenjohtajat valitaan pääsääntöisesti vuoden alussa vanhempainillassa. Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi jojo-toimintaa kohtaan ja/tai kysyä lisää toimistoltamme osoitteesta toimisto.ssc(a)gmail.com

Tervetuloa mukaan!