Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019

Uusille jäsenille

Tervetuloa mukaan myrskyperheeseen syyskaudelle 2019! Tältä sivulta löydät joukkueemme joihin on mahdollista ilmoittautua mukaan syyskaudeksi. Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu MyClubin kautta.

Ilmoittautuminen uusille jäsenille avataan maanantaina 1.7. 2019 niihin joukkueisiin, joissa on tilaa.

Luethan huolellisesti alla olevan tekstin ilmoittautumiseen liittyen ennen ilmottautumista.

Ilmoittautuminen on sitova. Uusilla jäsenillä on kauden alussa mahdollista käydä tutustumassa harjoituksiin kaksi kertaa veloituksetta. Kaksien ensimmäisten harjoitusten jälkeen jäsen sitoutuu jäsen- ja kausimaksuihin. Kahdet ensimmäiset harjoitukset tarkoittavat harjoituskalenterin mukaan kaksia ensimmäisiä harjoituksia ilmoittautumisen jälkeen.  Jäsen on itse vastuussa läsnäolostaan.

Mikäli kahden tutustumiskerran jälkeen jäsen ei halua jatkaa ryhmässä, lopettamisesta ilmoitetaan viikon kuluessa toimistolle sähköpostitse (toimisto.ssc(a)gmail.com). Maksuista ja peruutusehdoista voit käydä lukemassa lisää sivulta Maksut ja peruutusehdot.

Ilmoittaudu 

Ilmoittautumislinkki aukeaa 1.7.2019

 

Täydennysharjoitukset

Edustus- ja kilpajoukkueiden avoimet paikat täytetään syyskaudeksi täydennysharjoituksilla. Täydennysharjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen MyClubin kautta. Päätöksen joukkueisiin valittavista urheilijoista tekee valmentajat harjoitusten perusteella.

Edustusjoukkueet järjestävät tarvittaessa täydennysharjoitukset kesäkuussa. Kilpajoukkueet täydentävät syyskauden alussa viikolla 33, mikäli joukkueissa on avoimia paikkoja. Täydennysharjoituksiin ilmoittaudutaan MyClubin kautta. Ilmoittautumiset löytyvät MyClubin Tapahtumat sivulta, kun ne ovat ajankohtaisia.

Avalanchen täydennysharjoitukset 4. -ja 6.6. Ilmoittaudu tästä

Blizzardin täydennysharjoitukset 17.6. Ilmoittaudu tästä 

Dust Devilin täydennysharjoitukset 9. -ja 12.6. Ilmoittaudu tästä

Whirlwindin täydennysharjoitukset 12.6. Ilmoittaudu tästä

 

Vanhoille jäsenille

Harrastejoukkueet

Paikka joukkueessa ei säily automaattisesti syyskaudelle ilman ilmoittautumista. Syyskaudelle ilmoittaudutaan mukaan MyClubissa Tapahtumat sivuilta löytyvästä ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen seuran jäsenille aukeaa 10.6. maanantaina.

Jos urheilijalla on rästissä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle ilman, että maksut on suoritettu. Laskujen tilanteen voi tarkistaa MyClubista.

Joukkueet:

Mikrot: Tuulenpyörre, Storm ja Gust

Minit: Hurricane (Tuusula), Trombi (Kerava) ja Droplet (Järvenpää)

Juniorit: Twister

Aikuiset: Tempest, Ice Age

 

Edustus- ja kilpajoukkueet

Paikka joukkueessa säilyy automaattisesti syyskaudelle ilman ilmoittautumista. Mikäli jäsen ei halua jatkaa seurassa syyskaudella, lopettamisesta ilmoitetaan 10.6.2019 mennessä seuran toimistolle sähköpostitse (toimisto.ssc(a)gmail.com).

Jos urheilijalla on rästissä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle ilman, että maksut on suoritettu. Laskujen tilanteen voi tarkistaa MyClubista.

Joukkueet:

Minit: Sprinkle (Järvenpää), Mist (Tuusula), Drizzle (Kerava), Raindrops, Monsoon, Mistral, Whirlwind

Juniorit: Cyclone, Sandstorm, Vortex, Blizzard, Dust Devil

Aikuiset: Typhoon, Avalanche

 

Syksyn harjoituspaikat ja ajat joukkueittain ilmoitetaan sivuilla harjoitusvuorot 15.7.2019 mennessä. Spirit Shakin’ Cheerleaders ry pidättää oikeudet muutoksiin.