Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2020

Uusille jäsenille

Tervetuloa mukaan myrskyperheeseen! Tältä sivulta löydät joukkueemme, joihin on mahdollista ilmoittautua mukaan ilmoittautumisen ollessa käynnissä. Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu MyClubin kautta.

Luethan huolellisesti alla olevan tekstin ilmoittautumiseen liittyen ennen ilmottautumista.

Ilmoittautuminen on sitova. Uusilla jäsenillä on kauden alussa mahdollista käydä tutustumassa harjoituksiin kaksi kertaa veloituksetta. Kaksien ensimmäisten harjoitusten jälkeen jäsen sitoutuu jäsen- ja kausimaksuihin. Kahdet ensimmäiset harjoitukset tarkoittavat harjoituskalenterin mukaan kaksia ensimmäisiä harjoituksia ilmoittautumisen jälkeen.  Jäsen on itse vastuussa läsnäolostaan.

Mikäli kahden tutustumiskerran jälkeen jäsen ei halua jatkaa ryhmässä, lopettamisesta ilmoitetaan viikon kuluessa toimistolle sähköpostitse (toimisto@spiritshakin.fi). Maksuista ja peruutusehdoista voit käydä lukemassa lisää sivulta Maksut ja peruutusehdot.

Ilmoittautuminen harraste- ja harrastekilpajoukkueisiin kevätkaudelle 2020 on käynnissä 16.2. asti niihin joukkueisiin joissa on tilaa.

Ilmoittaudu joukkueisiin tästä

 

Täydennysharjoitukset

Edustus- ja kilpajoukkueiden avoimet paikat täytetään syyskaudeksi täydennysharjoituksilla. Täydennysharjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen MyClubin kautta. Päätöksen joukkueisiin valittavista urheilijoista tekee valmentajat harjoitusten perusteella.

 

Vanhoille jäsenille

Harrastejoukkueet

Paikka joukkueessa ei säily automaattisesti syyskaudelle ilman ilmoittautumista.

Jos urheilijalla on rästissä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle ilman, että maksut on suoritettu. Laskujen tilanteen voi tarkistaa MyClubista.

Joukkueet:

Mikrot: Tuulenpyörre, Storm ja Gust

Minit: Hurricane (Tuusula), Trombi (Kerava) ja Droplet (Järvenpää)

Juniorit: Twister

 

Edustus-, kilpa- ja harrastekilpajoukkueet

Paikka joukkueessa säilyy automaattisesti syyskaudelle ilman ilmoittautumista. Mikäli jäsen ei halua jatkaa seurassa syyskaudella, lopettamisesta ilmoitetaan seuran toimistolle sähköpostitse (toimisto.ssc(a)gmail.com).

Jos urheilijalla on rästissä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle ilman, että maksut on suoritettu. Laskujen tilanteen voi tarkistaa MyClubista.

Joukkueet:

Minit: Sprinkle (Järvenpää), Mist (Tuusula), Drizzle (Kerava), Raindrops, Monsoon, Fog, Mistral, Whirlwind

Juniorit: Cyclone, Sandstorm, Vortex, Blizzard, Dust Devil

Aikuiset: Ice Age, Tornado, Typhoon, Avalanche

 

Kevään 2020 harjoituspaikat ja ajat joukkueittain löytyy sivuilta harjoitusvuorot . Spirit Shakin’ Cheerleaders ry pidättää oikeudet muutoksiin.