Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019

Uusille jäsenille

Tervetuloa mukaan myrskyperheeseen! Tältä sivulta löydät joukkueemme, joihin on mahdollista ilmoittautua mukaan ilmoittautumisen ollessa käynnissä. Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu MyClubin kautta.

Luethan huolellisesti alla olevan tekstin ilmoittautumiseen liittyen ennen ilmottautumista.

Ilmoittautuminen on sitova. Uusilla jäsenillä on kauden alussa mahdollista käydä tutustumassa harjoituksiin kaksi kertaa veloituksetta. Kaksien ensimmäisten harjoitusten jälkeen jäsen sitoutuu jäsen- ja kausimaksuihin. Kahdet ensimmäiset harjoitukset tarkoittavat harjoituskalenterin mukaan kaksia ensimmäisiä harjoituksia ilmoittautumisen jälkeen.  Jäsen on itse vastuussa läsnäolostaan.

Mikäli kahden tutustumiskerran jälkeen jäsen ei halua jatkaa ryhmässä, lopettamisesta ilmoitetaan viikon kuluessa toimistolle sähköpostitse (toimisto@spiritshakin.fi). Maksuista ja peruutusehdoista voit käydä lukemassa lisää sivulta Maksut ja peruutusehdot.

 

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019 on päättynyt. Peruutuspaikkoja joukkueisiin voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta toimisto@spiritshakin.fi

Seuraavan kerran ilmoittautuminen joukkueisiin avataan joulukuussa 2019.

 

 

 

Täydennysharjoitukset

Edustus- ja kilpajoukkueiden avoimet paikat täytetään syyskaudeksi täydennysharjoituksilla. Täydennysharjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen MyClubin kautta. Päätöksen joukkueisiin valittavista urheilijoista tekee valmentajat harjoitusten perusteella.

Edustusjoukkueiden täydennykset on järjestetty kesäkuussa. Jäljellä olevista haettavista paikoista tiedoitetaan joukkueiden sosiaalisessa mediassa.

Kilpajoukkueet täydentävät syyskauden alussa viikolla 33. Täydennysharjoituksiin ilmoittaudutaan MyClubin kautta, Tapahtumat sivulta. Ilmoittautuminen täydennysharjoituksiin avataan 29.7. maanantaina.

 

Ilmoittaudu täydennysharjoituksiin tästä

 

Juniorit

Vortex (level 4) täydennysharjoitukset 14.8. keskiviikko / klo 16:30-18:30 Myrsky Areena, Kerava

Sandstorm (level 3) täydennysharjoitukset 16.8. perjantai / klo 19:00-21:00 Myrsky Areena, Kerava

Minit

Mistral (level 2) täydennysharjoitukset 13.8. tiistai / klo 16:30-18:30 Myrsky Areena, Kerava

Monsoon (level 2) täydennysharjoitukset 18.8. sunnuntai / klo 10:00-12:00 Riihikallion koulu, Tuusula

Raindrops (level 2) täydennysharjoitukset 18.8. sunnuntai / klo 14:00-16:00 Myrsky Areena, Kerava

 

 

 

Vanhoille jäsenille

Harrastejoukkueet

Paikka joukkueessa ei säily automaattisesti syyskaudelle ilman ilmoittautumista. Syyskaudelle ilmoittaudutaan mukaan MyClubissa Tapahtumat sivuilta löytyvästä ilmoittautumisesta.

Jos urheilijalla on rästissä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle ilman, että maksut on suoritettu. Laskujen tilanteen voi tarkistaa MyClubista.

Joukkueet:

Mikrot: Tuulenpyörre, Storm ja Gust

Minit: Hurricane (Tuusula), Trombi (Kerava) ja Droplet (Järvenpää)

Juniorit: Twister

Aikuiset: Tempest, Ice Age

 

Edustus- ja kilpajoukkueet

Paikka joukkueessa säilyy automaattisesti syyskaudelle ilman ilmoittautumista. Mikäli jäsen ei halua jatkaa seurassa syyskaudella, lopettamisesta ilmoitetaan seuran toimistolle sähköpostitse (toimisto.ssc(a)gmail.com).

Jos urheilijalla on rästissä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle ilman, että maksut on suoritettu. Laskujen tilanteen voi tarkistaa MyClubista.

Joukkueet:

Minit: Sprinkle (Järvenpää), Mist (Tuusula), Drizzle (Kerava), Raindrops, Monsoon, Mistral, Whirlwind

Juniorit: Cyclone, Sandstorm, Vortex, Blizzard, Dust Devil

Aikuiset: Typhoon, Avalanche

 

Syksyn harjoituspaikat ja ajat joukkueittain löytyy sivuilta harjoitusvuorot . Spirit Shakin’ Cheerleaders ry pidättää oikeudet muutoksiin.