Harrastaja

Milloin voi aloittaa harrastuksen?

Harrasteryhmämme aloittavat kautensa koulujen alettua elo- ja tammikuussa. Silloin on paras aika aloittaa cheerleading-harrastus. Joukkueisiin voi ilmoittautua noin kaksi kuukautta ennen kauden alkua. Ilmoittautumisen alkamisesta tiedotetaan nettisivujen uutisissa sekä Facebook-sivuillamme.

Ikärajat

Joukkueet jaetaan iän ja kokemuksen perusteella. Naiset ovat yli 15-vuotiaita, juniorit 13-15 -vuotiaita, minit 9-12 -vuotiaita ja mikrot 4-8 -vuotiaita. Ikäryhmien sisällä on useita tasojoukkueita alkeisjoukkueista SM-tason joukkueisiin.

Taitotaso

Harrasteryhmissämme ei ole mitään ennakkovaatimuksia. Liikuntataustasta on hyötyä, mutta laji sopii hyvin myös liikuntaa aloittaville lapsille ja nuorille. Vasta-alkajan on mahdollista ilmoittautua myös suoraan harrastekilpajoukkueeseen, mikäli niissä on tilaa. Tällöin liikuntataustaa tulee olla jo entuudestaan, mutta mitään lajitaitoja ei tarvitse osata.

Taitojen kehittyessä on mahdollista hakeutua seuraavan taitotason joukkueeseen. Cheerleadingissa harjoitellaan ja kilpaillaan eri taitotasoilla, joten kokenutkin harrastaja voi hakeutua harjoittelemaan haastavampia lajitaitoja oman kiinnostuksen ja taitojen mukaan. Samalla ikätasolla on 9-16 -vuotiaille tarjolla harrastejoukkueiden lisäksi kolmen eri taitotason kilpailevia joukkueita. Nuoremmille ja vanhemmille vaihtoehtoja on tällä hetkellä hieman vähemmän.

Harjoittelu

Harrastejoukkueet harjoittelevat kerran viikossa. Harjoitusten kesto vaihtelee iän mukaan 45 minuutista 90 minuuttiin.
Harjoituspaikat sijaitsevat Etelä-Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä joukkueesta riippuen. Harjoitustiedot löydät joukkueittain Harjoitusvuorot-sivulta.

Ilmoittaudu mukaan

Spirit Shakin’ Cheerleadereihin liittyminen on helppoa. Uusien harrastajien ilmoittautumisajankohdat ovat vuosittain kesä- ja joulukuussa. Tarkempi alkamispäivä kerrotaan etusivulla.
Harrastejoukkueet täyttyvät usein nopeasti, joten kannattaa seurata ilmoittautumisajan alkamista. Maksuista löydät lisätietoa Maksut ja peruutusehdot -sivulta.
Kauden alettua, voi vapaita paikkoja kysellä toimistolta sähköpostitse: toimisto.ssc(a)gmail.com