Harrastaja

Uusille harrastajille

Mahtavaa, että olet kiinnostunut tulemaan mukaan meidän lajin pariin ja osaksi Myrskyperhettä!

Tältä sivulta löydät uudelle harrastajalle tarkoitettua tärkeää tietoa.

Uusien harrastajien ilmoittautuminen harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin on avoinna syyskaudella sekä kevätkaudella joukkueesta riippuen elokuun loppuun tai noin syyskuun puoliväliin ja tammikuun loppuun tai noin helmikuun puoliväliin. Tarkemmat aikataulut löytyvät myclubin ilmoittautumistapahtumista.

Ilmoittautuminen joukkueisiin tehdään myClubissa.

Kannattaa luoda tunnukset myClubiin ennakkoon, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunnuksen pääsee luomaan sivulla spiritshakikin.myclub.fi kohdasta rekisteröi uusi jäsentili.

Tutustuthan ennen ilmoittautumista myös tämän sivun sisältöön ja olet yhteydessä, mikäli sinulla tulee kysymyksiä mieleen (heidi.telkamo@spiritshakin.fi).

Milloin on mahdollista tulla mukaan?

Uusia harrastajia otetaan mukaan harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin sekä syys- että kevätkaudella.

Kilpa- ja edustusjoukkueiden paikat jo lajitaustaa omaaville jaetaan joukkuejakotilaisuuksissa, jotka järjestetään kerran vuodessa erikseen ilmoitetun aikataulun mukaisesti ennen syyskauden alkua.

Tarvittaessa kilpa- ja edustusjoukkueita täydennetään lisäksi täydennysharjoituksissa ennen kevätkauden alkua.

Loukkaantumisista tai muista lopettamisista johtuen joukkueita voidaan joutua täydentämään muulloinkin kuin joukkuejaoissa tai täydennyksissä. Aina kun joukkue haluaa täydentää, tulee valmentajien olla ensisijaisesti yhteydessä omaan lähiesimieheen, joka kertoo miten asian kanssa edetään.

Mitä on hyvä huomioida ennen ilmoittautumista?

Tutustu seuran nettisivuilla tarkemmin joukkueisiin. Seurassamme on eritasoisia joukkueita eri-ikäisille harrastajille. Pääsääntöisesti kaikkien uusien lajiharrastajien suositellaan aloittavan harrastamisen seuran harrastejoukkueissa, joissa harjoitellaan lajin perustaitoja.

Harrastejoukkueissamme ei ole ennakkovaatimuksia. Liikuntataustasta on hyötyä, mutta laji sopii hyvin myös liikuntaa aloittaville lapsille ja nuorille. Vasta-alkajan on mahdollista ilmoittautua myös suoraan esikilpajoukkueeseen, mikäli niissä on tilaa. Tällöin harrastajalla oletetaan olevan soveltuvaa liikuntataustaa.

Mikäli kaipaat apuja joukkueen valinnassa, voit olla yhteydessä valmennuspäällikköön (heidi.telkamo@spiritshakin.fi).

Jokaisen seuran jäsenen tulee tutustua ennen joukkueeseen sitoutumista seuran sääntöihin sekä maksu- ja peruutusehtoihin. Jokainen joukkueeseen ilmoittautuva on itse tutustunut ja sitoutunut joukkueen budjetin mukaisiin maksuihin. Joukkueen budjetti ilmoitetaan aina ennen ilmoittautumisen käynnistymistä joukkueen joukkuekirjeessä.

Cheerleading on joukkuelaji, jossa jokaisen harrastajan läsnäolo on tärkeää joukkueen sekä yksilöiden kehittymisen kannalta. Harrastejoukkueet harjoittelevat kausittain näytösohjelmaa ja esikilpa-, klassikkokilpa-, kilpa- ja edustusjoukkueet kilpailuohjelmaa – läsnäololla on näiden onnistumisen kannalta keskeinen merkitys.

Harrastejoukkueet harjoittelevat kerran ja esikilpa- sekä klassikkokilpajoukkueet kaksi kertaa viikossa. Harjoitusten kesto vaihtelee iän mukaan 45 minuutista 120 minuuttiin. Tarkemmat joukkuekohtaiset harjoitusajat ja -paikat löydät täältä.

Miten mukaan?

Harraste-, esikilpa ja klassikkokilpajoukkueisiin voi ilmoittautua mukaan myClubin kautta erikseen ilmoitettuina aikoina.

Ilmoittautumispäivämääristä tiedotetaan erikseen hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Joukkuepaikat harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran myClubissa. MyClubin etusivulla ovat näkyvissä ne tapahtumat, joiden toimintaan on mahdollista ilmoittautua mukaan.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta jokaisella uudella jäsenellä on mahdollisuus kokeilla harrastamista harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueessa veloituksetta. Kahdet ensimmäiset harjoitukset tarkoittavat harjoituskalenterin mukaan kaksia ensimmäisiä harjoituksia ilmoittautumisen jälkeen.  Jäsen on itse vastuussa läsnäolostaan.

Mikäli harraste- tai harrastekilpajoukkueeseen ilmoittautunut harrastaja kahden tutustumiskerran jälkeen jäsen ei halua jatkaa ryhmässä, lopettamisesta tulee ilmoittaa eroamislomakkeella.

Noudatamme toiminnassamme seuran maksu- ja peruutusehtoja.

Vanhoille jäsenille

Mikäli jäsen haluaa erota seurasta kesken kauden, tulee hänen tehdä se seuran nettisivuilta löytyvällä lomakkeella hyvissä ajoin ilmoitettuun päivämäärään mennessä ennen kevätkauden alkua.

Jos jäsenellä on erääntyneitä tai perinnässä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle. Laskut tulee olla maksettuna ilmoittautumishetkellä. Jokainen jäsen voi tarkistaa omien laskujensa tilanteen myClubista.

Spirit Shakin’ Cheerleaders ry pidättää oikeudet muutoksiin.