Harrastaja

Uusille harrastajille

Mahtavaa, että olet kiinnostunut tulemaan mukaan meidän lajin pariin ja osaksi Myrskyperhettä!

Tältä sivulta löydät uudelle harrastajalle tarkoitettua tärkeää tietoa.

Uusien harrastajien ilmoittautuminen vapautuviin harrasta- ja harrastekilpajoukkueiden paikkoihin alkaa torstaina 6.8.2020 klo 12.00 myClubissa.

Kannattaa luoda tunnukset myClubiin ennakkoon, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisää ajankohtaista tietoa syksyn 2020 ilmoittautumisesta löytyy täältä.

Tutustuthan ennen ilmoittautumista myös tämän sivun sisältöön ja olet yhteydessä, mikäli sinulla tulee kysymyksiä mieleen (toiminnanjohtaja@spiritshakin.fi).

Milloin on mahdollista tulla mukaan?

Uusia harrastajia otetaan mukaan harraste- ja harrastekilpajoukkueisiin syyskaudella syyskuun loppuun asti ja kevätkaudella helmikuun puoleen väliin asti (16.2.2020).

Kilpa- ja edustusjoukkueiden paikat jo lajitaustaa omaaville jaetaan joukkuejakotilaisuuksissa, jotka järjestetään kerran vuodessa.

Syksyllä 2020 joukkuejakotilaisuudet järjestevätä junioreiden sekaedustusjoukkue Dust Devil ja junioreiden edustusjoukkue Blizzard. Lisäksi muut edustus- ja kilpajoukkueet täydentävät joukkueita täydennysharjoituksissa. Ilmoittautumiset joukkuejakoihin ja täydennysharjoituksiin tapahtuvat myClubissa.

Loukkaantumisista ja muista lopettamisista johtuen joukkueita voidaan joutua täydentämään muulloinkin kuin joukkuejaoissa. Aina kun joukkue haluaa täydentää, tulee valmentajien olla ensisijaisesti yhteydessä omaan lähiesimieheen, joka kertoo miten asian kanssa edetään.

Mitä on hyvä huomioida ennen ilmoittautumista?

Tutustu seuran nettisivuilla tarkemmin joukkueisiin. Seurassamme on eritasoisia joukkueita eri-ikäisille harrastajille. Pääsääntöisesti kaikkien uusien lajiharrastajien suositellaan aloittavan harrastamisen seuran harrastejoukkueissa, joissa harjoitellaan lajin perustaitoja.

Harrastejoukkueissamme ei ole ennakkovaatimuksia. Liikuntataustasta on hyötyä, mutta laji sopii hyvin myös liikuntaa aloittaville lapsille ja nuorille. Vasta-alkajan on mahdollista ilmoittautua myös suoraan harrastekilpajoukkueeseen, mikäli niissä on tilaa. Tällöin liikuntataustaa tulee olla jo entuudestaan, mutta lajitaitoja ei tarvitse osata.

Mikäli kaipaat apuja joukkueen valinnassa, voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan (toiminnanjohtaja@spiritshakin.fi).

Jokaisen seuran jäsenen tulee tutustua ennen joukkueeseen sitoutumista seuran sääntöihin sekä maksu- ja peruutusehtoihin. Jokainen joukkueeseen ilmoittautuva on itse tutustunut ja sitoutunut joukkueen budjetin mukaisiin maksuihin. Joukkueen budjetti ilmoitetaan aina ennen ilmoittautumisen käynnistymistä joukkueen kausi-infossa.

Cheerleading on joukkuelaji, jossa jokaisen harrastajan läsnäolo on tärkeää joukkueen sekä yksilöiden kehittymisen kannalta. Harrastejoukkueet harjoittelevat kausittain näytösohjelmaa ja harrastekilpajoukkueet kilpailuohjelmaa – läsnäololla on näiden onnistumisen kannalta keskeinen merkitys.

Harrastejoukkueet harjoittelevat kerran ja harrastekilpajoukkueet kaksi kertaa viikossa. Harjoitusten kesto vaihtelee iän mukaan 45 minuutista 90 minuuttiin. Tarkemmat joukkuekohtaiset harjoitusajat ja -paikat löydät täältä.

Miten mukaan?

Harraste- ja harrastekilpajoukkueisiin voi ilmoittautua mukaan myClubin kautta erikseen ilmoitettuina aikoina. Etusija joukkueisiin on jo seuramme toiminnassa mukana olevilla jäsenillä.

Ilmoittautumispäivämääristä tiedotetaan erikseen hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Joukkuepaikat harraste- ja harrastekilpajoukkueisiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen alkaa uusille jäsenille 6.8.2020 klo 12.00.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran myClubissa. MyClubin etusivulla ovat näkyvissä ne tapahtumat, joiden toimintaan on mahdollista ilmoittautua mukaan.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta jokaisella uudella jäsenellä on mahdollisuus kokeilla harrastamista harraste- ja harrastekilpajoukkueissa kaksi kertaa veloituksetta. Kahdet ensimmäiset harjoitukset tarkoittavat harjoituskalenterin mukaan kaksia ensimmäisiä harjoituksia ilmoittautumisen jälkeen.  Jäsen on itse vastuussa läsnäolostaan.

Mikäli harraste- tai harrastekilpajoukkueeseen ilmoittautunut harrastaja kahden tutustumiskerran jälkeen jäsen ei halua jatkaa ryhmässä, lopettamisesta tulee ilmoittaa eroamislomakkeella.

Vanhoille jäsenille

Jäseniä on tiedotettu syksyn 2020 osalta erillisellä tiedotteella 16.6.2020. Tiedote on lähetetty myClubissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi tiedote löytyy myClubin tiedotteista.

Mikäli jäsen haluaa erota seurasta, tulee hänen tehdä se seuran nettisivuilta löytyvällä lomakkeella hyvissä ajoin ilmoitettuun päivämäärään mennessä. 

Jos jäsenellä on erääntyneitä tai perinnässä olevia laskuja, hän ei voi osallistua uudelle kaudelle. Laskut tulee olla maksettuna ilmoittautumishetkellä. Jokainen jäsen voi tarkistaa omien laskujensa tilanteen myClubista.

Spirit Shakin’ Cheerleaders ry pidättää oikeudet muutoksiin.