Maksut ja peruutusehdot

Ilmoittautuessa joukkueeseen harrastaja sitoutuu seuran maksuihin. Harrastaja maksaa seuralle aina jäsenmaksun sekä kausimaksun. Lisäksi on erillisiä maksuja mm. leireistä ja kilpailumatkoista.
Uusi harrastaja saa tutustua harraste- ja harrastekilpajoukkueiden toimintaan kahden harjoituksen verran (kahdet ensimmäiset harjoitukset ilmoittautumisen jälkeen), jonka jälkeen sitoutuu maksamaan jäsen- ja kausimaksun. Mahdollisesta paikan perumisesta on ilmoitettava viipymättä seuran toimistolle.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 30 euroa vuonna 2019. Se maksetaan ensimmäisen kausimaksun yhteydessä ja on voimassa kalenterivuoden loppuun. Jäsenmaksu sisältää Suomen Cheerleadingliiton jäsenmaksun. Jäsenmaksua ei palauteta, vaikka lopettaisikin harrastamisen ennen kalenterivuoden päättymistä.

Kausimaksut

Jokaisella joukkueella on kausimaksu, joka on ilmoitettu joukkueen joukkuekirjeessä. Kausimaksu maksetaan erikseen kevät- ja syyskausista eli kaksi kertaa vuodessa. Kausimaksu kattaa muuan muassa valmennuksen viikoittaisilla harjoitusvuoroilla, harjoitustilan ja esiintymispukujen lainan. Kausimaksun lisäksi kilpailevilla joukkueilla on erillisiä maksuja mm. ulkopuolisissa tiloissa järjestetyistä joukkueleireistä ja kilpailuista.

Jäsen- tai kausimaksuun eivät sisälly kengät, muut harjoitusasut, seuran edustusvaatteet (t-paidat, tuulipuku yms.), kilpailumatkat eivätkä liiton tai seuran järjestämät leirit.

Toinen ja/tai useampi harrastaja samasta perheestä (sama asuinosoite, myös vanhempi/lapsi) on oikeutettu 30 euron sisaralennukseen. Alennusoikeudesta tulee ilmoittaa seuran toimistolle ennen kausimaksun maksua. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen.

Kausimaksun maksamisesta osissa on mahdollista sopia. Toimistoon tulee olla yhteydessä ennen kausimaksun eräpäivää ja keskustella maksuaikataulusta. Maksuaikataulusta sopiminen sitouttaa kaikkien erien maksamiseen.

Lisenssi ja vakuutus

Jäsenmaksun ja kausimaksun lisäksi kilpailevien joukkueiden urheilijoiden tulee ostaa liiton lisenssi,  joka sisältää vakuutuksen tai vakuutuksettoman lisenssin.

Muiden jäsenten on mahdollisuus halutessaan ostaa Harrastevakuutus liiton kautta. Harrastevakuutus sisältää Pohjolan urheiluvakuutuksen, joka vakuuttaa vakuutuksen ostaneen harrastajan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leiritoiminnassa. Huom! Harrastevakuutus ei oikeuta osallistumaan kilpailutoimintaan.

Lisätietoa lisenssin ja vakuutuksen ostosta liiton sivuilta.

Huom! Spirit Shakin’ Cheerleaders ry ei vakuuta harrastajia eikä tapahtumiin osallistujia.

Peruutusehdot / kausimaksu

Pitkää liikuntakieltoa vaativassa loukkaantumistapauksessa kausimaksusta on mahdollista saada palautusta lääkärintodistusta vastaan seuraavasti:

  • 50% palautus, mikäli jäsen voi harjoitella liikuntakiellon vuoksi maksimissaan kaksi (2) kuukautta
  • 20% palautus, mikäli jäsen voi harjoitella liikuntakiellon vuoksi maksimissaan kolme (3) kuukautta

Tätä lyhyemmissä loukkaantumisen tai sairastamisen aiheuttamissa harjoittelutauoissa ei myönnetä kausimaksun palautuksia.

Mikäli uusi jäsen (ei seuran jäsen kahtena (2) edellisenä kautena) ilmoittautuu kaudelle kaksi kuukautta ensimmäisten harjoitusten jälkeen, myönnetään kausimaksusta 20% alennus.

Harjoitusten peruuntumisia ei korvata.

Peruutusehdot / seuran leirit

Ilmoittautuminen on aina sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti. Leirimaksusta ei myönnetä alennusta, mikäli peruutus on tehty viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Sairastapauksessa leirimaksu palautetaan, mikäli osallistuja toimittaa lääkärintodistuksen eikä pysty osallistumaan leirille lainkaan.

Seuralla on oikeus peruuttaa leiri, mikäli osallistujia ei ole riittävästi.
Mikäli Spirit Shakin’ Cheerleaders ry joutuu peruuttamaan tilaisuuden liian vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, hyvitetään osallistujille osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot / kilpailumatkat ja maksulliset joukkueleirit

Ilmoittautuminen on aina sitova ja se tehdään myClub-järjestelmässä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutusta osallistumisesta palautetaan osa maksusta ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisen palautuksen suuruus riippuu kuljetus- ja majoitusliikkeiltä sekä kilpailun järjestäjältä saadusta hyvityksestä.

Toimistokulu

Toimistokulu on viisi (5) euroa joka vähennetään palautuksista.

Maksumuistutuksiin lisätään viiden (5) euron toimistokulu.