Jäsenyys

Jokainen Spirit Shakin’ Cheerleadersissa urheileva on myös seuran jäsen ja maksaa seuran jäsenmaksun vuosittain. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 30 euroa ja se laskutetaan kausimaksun yhteydessä. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti.

Jokaisella seuran jäsenellä, valmentajalla ja joukkueenjohtajalla on käytössä henkilökohtainen tili seuran jäsenrekisterissä myClubissa.

MyClubissa ilmoittaudutaan joukkueen harjoitus-, leiri- ja kilpailutapahtumiin. Lisäksi siellä on mahdollista muun muassa tarkastella omaa laskutushistoriaa ja päivittää omat yhteystiedot.

MyClubiin pääset kirjautumaan täällä.

Mikäli tarvitset apua myClubin käytössä, voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan (toiminnanjohtaja@spiritshakin.fi). Apua saat myös myClubin sivuilta.

Harrastamisen lopettaminen

Mikäli haluat lopettaa seurassa harrastamisen, tulee siitä ilmoittaa alla olevalla lomakkeella.

Lomakkeen lähettämispäivämäärä on seurasta eroamispäivämäärä. Jäsenyys säilyy kuitenkin kuluvan vuoden loppuun asti, mikäli jäsenmaksu on laskutettu ennen eroamisilmoitusta.

Seurasta eroava on velvollinen suorittamaan maksunsa maksu- ja peruutusehtojen mukaisesti sekä muut velvoitteensa seuraa kohtaan seuran sääntöjen mukaisesti.

Lomakkeen täyttämällä jäsen vahvistaa halunsa erota seurasta, jolloin seurakoordinaattori saa laskutusta varten tietoon tarkan lopettamispäivän. Samalla saamme seurana tietoa lopettamisen syystä seuramme toiminnan kehittämistä varten.

Nimi:*
Joukkue:*
Sposti: *
Syy seurasta eroamiseen:*
Muu mahdollinen syy, mikä:
Haluan erota SSC:stä:*
Tahdon, että minut poistetaan postituslistoilta*