Kumppanit

SSC:n toimintaa tukee

REMAX_ASUNTONELIOT_CMYK_PAINOTUOTE

 

 

 

 

valmet_logo_slogan_rgb

 

 

 

 

 

LOGO

 

 

 

 

OP Keski-Uusimaa

 

 

 

kw-set_pienilogo

 

elido-mainostoimisto-black-2017

Eufora_logo

 

Sten

 

 

sportwavelogo

LTU

 

 

 

Verkkokumppani

VALO_banner_250x150pix

 

 

 

 

 

 

 

Klikkaa tukea seuralle

Seuramme on mukana VALOn (Valtakunnallinen liikunta- ja urheilu- organisaatio ry) ja Veikkauksen yhteistyössä, jolla sinä voit suoraan tukea seuramme toimintaa.
Pelaamalla seuramme sivujen kautta Veikkauksen nettipelejä, saat voittosi suoraan pelitilillesi ja pystyt seuraamaan omaa pelaamistasi. Samalla tuet seuramme toimintaa.
Seuramme saa verkkokumppanuudesta palkkion, joka perustuu seuramme sivuston kautta tapahtuneeseen Veikkauksen pelien pelaamiseen.

Haluatko kumppaniksemme?

Tule mukaan tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa kasvavan lajin parissa! Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, jonka harrastajamäärät ovat jatkuvassa kasvussa Suomessa. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä intensiivisyys tekevät siitä sekä teknisesti vaikean, että yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän lajin.

Yhteistyökumppaneillemme tarjoamme mm. näkyvyyttä seuramme verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä jäsenkirjeissämme.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja räätälöimme halutessanne yhteistyökuviomme toivomustenne mukaiseksi: toimisto.ssc(a)gmail.com

Talkootyöt ja promootiot

Etsitkö näyttävää esitystä tapahtumaasi tai promootioapua esim. esitteiden jakoon? Joukkueemme tekevät erilaisia talkoita varainkeruuna. Urheilijamme ovat iloisia, ahkeria ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista: toimisto.ssc(a)gmail.com