Omatoiminen harjoittelu

Seuramme työntekijät ovat määritelleet omatoimisen harjoittelun ohjeistukset.

Haluamme seurana mahdollistaa omatoimisen harjoittelun, mutta meillä on myös tärkeää olla toiminnan suhteen yhteisen pelisäännöt, jotta sen mahdollistaminen onnistuu turvallisesti.

Huomioittehan eritysesti ketkä ovat oikeutettuja omatoimiseen harjoitteluun, milloin omatoimisesti on lupa kenelläkin harjoitella sekä sen, että seura ei vakuuta myöskään omatoimisia harjoituksia.

On tärkeää huomioida myös se, ettei myöskään lajin kattava vakuutus välttämättä kata omatoimista harjoittelua. Tämä kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä.

Omatoiminen harjoittelu SSC:ssä 2020:

  • Edustus- ja kilpajoukkueiden urheilijat sekä seuran viralliset stunttiryhmät saavat harjoitella omatoimisesti seuran harjoituspaikoissa (huom. muualla kuin Myrsky Areenalla vain seuran vuoroilla).
  • Minien edustus- ja kilpajoukkueiden urheilijat sekä viralliset minien stunttiryhmät saavat harjoitella omatoimisesti ainoastaan oman valmentajan läsnä ollessa.
  • Myrsky Areenalla saa harjoitella ainoastaan Areenan aukioloaikoina arkisin klo 16:30-21 ja sunnuntaisin klo 10-20:45 (ei siis seuran tai joukkueiden leireillä). Huomioittehan, että Myrsky Areenan aukioloaikoihin vaikuttavat joukkueiden loma-ajat (hiihtoloma, pääsiäinen, kesäloma, syysloma, talviloma).
  • Harjoittelu tapahtuu ohjeisharjoittelualueella tai isolla matolla. Mikäli alue on varattu, tulee kysyä etukäteen lupa alueella harjoittelevan joukkueen valmentajalta.
  • Seurassa valmentavat yli 16-vuotiaat saavat poikkeuksellisesti harjoitella esimerkiksi oman stunttiryhmänsä kanssa Areenan aukioloaikojen ulkopuolella. Vastuu harjoittelusta on tällöin seuran valmentajalla, jonka tulee huolehtia mm. turvallisuudesta, avaimista sekä valoista.
  • Omatoiminen harjoittelu ei voi tapahtua ilmaiseksi samaan aikaan kun Myrsky Areenalla on valvottu vapaavuoro. Tällöin harjoittelijoiden tulee maksaa vapaavuoromaksu.

Mikäli omatoimiseen harjoitteluun liittyy kysyttävää, voitte olla yhteydessä valmennuspäälliköihin:

Laura Kokkonen (laura.kokkonen@spiritshakin.fi)