Kilpa- ja edustusjoukkueisiin haku alkaa 14.6.

Haaveiletko urheilusta Myrskyperheen kilpa- tai edustusjoukkueessa kaudella 2021-2022?

Joukkuejaot järjestetään kilpa- ja edustusjoukkueisiin 28.7.-4.8.2021 

Ilmoittautuminen joukkuejakoharjoituksiin aukeaa maanantaina 14.6.2021 MyClubissa klo 12 ja päättyy maanantaina 26.7.2021 klo 23.59. 

Jokaisen kilpa- tai edustusjoukkueeseen hakevan tulee ilmoittautua ja osallistua joukkuejakotilaisuuteen.

Joukkuejaot tullaan järjestämään tämän hetken rajoitusten valossa Myrsky Areenalla.

Tutustu joukkueisiin tarkemmin täällä.

Hae mukaan ja ilmoittaudu joukkuejakoharjoituksiin täällä.

 

Kriteerit ja ilmoittautuminen:

Kilpa- ja edustusjoukkueisiin hakeville urheilijoille on luotu joukkuekohtaiset hakukriteerit (http://www.spiritshakin.net/blog/2021/04/27/hakukriteerit-kaudelle-2021-2022/), jotka toimivat pohjana tulevan joukkueen urheilijavalinnoissa. Urheilijoiden / huoltajien tulee käydä kriteerit läpi ja ilmoittautua niiden sekä aikaisemman urheilukokemuksen perusteella valitsemansa joukkueen joukkuejakoharjoitukseen. Seuran urheilijoille on lisäksi jaettu joukkuesuositukset valmentajien toimesta toukokuussa 2021.

Urheilijat voivat tarvittaessa ilmoittautua useampaan joukkuejakoharjoitukseen, jos pääsy ensimmäiseen hakutoiveeseen ei ole varmaa. Myös kaudella 20–21 harraste- tai harrastekilpajoukkueessa urheilleille suositellaan ilmoittautumista lisäksi esikilpa- tai harrastejoukkueeseen, jos paikka kilpajoukkueessa ei ole varmaa.

Ilmoittautuminen joukkuejakoharjoituksiin alkaa Myclubissa maanantaina 14.6. klo 12.

ilmoittautuminen MyClubissa:

 1. Jokaisen ilmoittautujan tulee luoda Spirit Shakin’ Cheerleadersien MyClubiin henkilökohtainen tili kohdasta “rekisteröi uusi jäsentili” täällä.
 2. Tilin luomisen jälkeen ilmoittautuminen tapahtumiin onnistuu.

 

Joukkuejakotilaisuus:

Joukkuejakoharjoitus järjestetään jokaiselle joukkueelle ilmoitettuna ajankohtana. Jokaisen joukkuejakoihin osallistuvan tulee olla paikalla viimeistään 5–10 minuuttia ennen oman joukkuejakoharjoituksen alkua. Valmentajat kasaavat joukkuejakoharjoituksiin ilmoittautuneet urheilijat ryhmään ja pitävät heille normaalin joukkueen tason mukaisen harjoituksen.

Joukkuejakoharjoitukseen voivat osallistua ainoastaan ne urheilijat, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan ilmoittautumisaikana.

Urheilijoille jaetaan nimilaput, jotka laitetaan teipillä urheilijan rintaan. Jos urheilija on hakenut kahteen joukkueeseen, joiden joukkuejakoharjoitus on samaan aikaan, urheilijan rintaan laitetaan teipillä lisäksi se joukkue, johon hän ensisijaisesti hakee. Jos mahdollista, toivomme että jokainen urheilija laittaa nimilapun valmiiksi rintaan jo kotona, jotta joukkuejakoharjoituksen aloitus on sujuva.

 

Valinta ja tiedottaminen:

Joukkuejakoharjoituksen jälkeen valmentajat valitsevat seuraavan toimintavuoden joukkueen joukkuejakoharjoituksissa mukana olleista urheilijoista.

Urheilijalle ja hänen huoltajalleen (jos urheilija alle 18 v.) ilmoitetaan seuraavana päivänä sähköpostitse MyClubista löytyvään sähköpostiosoitteeseen klo 13 mennessä onko urheilija valittu joukkueeseen vai ei. Jokaisen urheilijan tulee vahvistaa joukkuepaikka MyClubin kautta kirjallisesti saman päivän aikana, kun hän on saanut tiedon valinnasta. Joukkuepaikan vastaanotettuaan urheilija ja huoltaja sitoutuvat joukkueen tulevan toimintavuoden toimintaan sekä maksuihin.

Jos urheilija ei tule valituksi joukkueeseen, joka oli hänen ensimmäinen toiveensa, tulee hänen osallistua seuraavaksi haluamansa joukkueen joukkuejakoharjoitukseen. Huomioittehan, että ilmoittautuminen tulee tehdä kaikkiin joukkuejakoharjoituksiin viimeistään maanantaina 26.7. Tarvittaessa ilmoittautuminen tulee tehdä siis useampaan joukkueeseen. Jos urheilija tulee valituksi esim. ensimmäiseen hakutoiveeseen, tulee loppujen joukkuejakoharjoitusten ilmoittautuminen perua mahdollisimman pian sähköpostitse riina.jormakka@spiritshakin.fi

 

Aikataulu joukkuejakoharjoituksille:

Aikuiset:

 • Avalanche: keskiviikko 28.7. klo 18.30–20.30
 • Siroc: torstai 29.7. klo 16.30–18.15
 • Typhoon: tiistai 3.8. klo 18.45–20.45

Blast (Junioreiden MM-kilpailuihin tähtäävä joukkue):

 • lauantai 31.7. klo 11.00–13.00

(lisätietoja Blastin toiminnasta sekä joukkueeseen hakemisesta saat joukkueen infotilaisuudessa 15.6. Teamsissa. Ota yhteyttä joukkueeseen blast@spiritshakin.fi)

Juniorit:

 • Blizzard: Keskiviikko 28.7. klo 16.30–18.30
 • Dust Devil: Keskiviikko 28.7. klo 16.30–18.30
 • Vortex: sunnuntai 1.8. klo 12.00–14.00
 • Sandstorm: tiistai 3.8. klo 16.45–18.45

Minit:

 • Whirlwind: keskiviikko 28.7. klo 18.30–20.30
 • Mistral: torstai 29.7. klo 16.30–18.30
 • Raindrops: perjantai 30.7. 16.30–18.30
 • Fog: sunnuntai 1.8. klo 10.00–12.00
 • Monsoon: sunnuntai 1.8. klo 13.00–14.45
 • Mist: sunnuntai 1.8. klo 14.45–16.15
 • Drizzle: maanantai 2.8. klo 16.30–18.00

 

Estyminen:

Jos urheilija estyy tulemasta paikalle joukkuejakotilaisuuteen esimerkiksi sairastumisen vuoksi, tulee siitä ilmoittaa mahdollisimman pian. Jos estyminen tapahtuu arkisin ennen klo 15, ilmoitus tulee laittaa valmennuspäällikkö Riinalle riina.jormakka@spiritshakin.fi ja jos estyminen tapahtuu joukkuejakoharjoituspäivänä klo 15 jälkeen tai viikonloppuna, tulee ilmoitus laittaa sähköpostitse suoraan joukkueen valmennustiimille joukkueennimi@spiritshakin.fi.

Jos urheilija on estynyt tulemaan joukkuejakoharjoitukseen, valmennustiimi keskustelee urheilijan tilanteesta, aikaisemmista näytöistä yms. urheilijan edellisen valmennustiimin kanssa. Tarvittaessa uudet valmentajat ovat myös yhteydessä urheilijaan lisätietojen saamiseksi.

 

Mitä jos urheilija ei pääse osallistumaan joukkuejakoharjoitukseen muun syyn kuin yllättävän sairastumisen tms. johdosta?

1.Joukkuejakoharjoitukseen tulee ilmoittautua normaalisti MyClubissa vaikka ei pääsisikään osallistumaan joukkuejakoharjoitukseen ilmoitettuna ajankohtana.

2.Sekä joukkueelle joukkueennimi@spiritshakin.fi että valmennuspäällikkö Riinalle riina.jormakka@spiritshakin.fi tulee laittaa sähköpostilla tieto, jos ei pääse osallistumaan joukkuejakoharjoitukseen, mutta haluaa hakea joukkueeseen hakukirjeellä sekä videoilla.  Ilmoitus tulee laittaa viimeiseen ilmoittautumispäivään 26.7. mennessä ja sen voi laittaa samaan aikaan, kun urheilija laittaa valmennustiimille hakukirjeen sekä -videot.

3.Joukkueen valmennustiimille tulee toimittaa hakuvideo ja hakukirje sähköpostiin joukkueennimi@spiritshakin.fi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

4.Hakukirjeessä tulee olla nimi, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje. Kirjeessä tulee käydä ilmi aikaisempi lajitausta, osaaminen sekä joukkueet, joissa urheilija on urheillut.

5.Kirjeen lisäksi urheilijan tulee toimittaa mahdollisimman tuore video omista akrobatia- ja stunttitaidoista joukkueen valmennustiimille sähköpostitse.