Ilmoittautuminen harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin alkaa 21.6.

Haluatko aloittaa harrastuksen cheerleadingin parissa Myrskyperheessä ensi syksynä?

Ilmoittautuminen harraste-, esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueisiin aukeaa uusille harrastajille MyClubissa maanantaina 21.6. klo 12.

SSC:ssä harjoittelu on laadukasta, hauskaa ja yhteisöllistä, jossa jokaisen urheilijan tavoitteet huomioidaan. Haluamme aina varmistaa, että harjoittelu on laadukasta sekä turvallista, urheilijoita kehittävää. Hyppää mukaan Myrskyperheen toimintaan ja lumoudu cheerleadingin energiasta!

Seuran tämän hetkisten jäsenten on mahdollista ilmoittautua joukkueisiin jo ennakkoon 14.6. klo 12 alkaen.

Joukkueiden syyskausi alkaa viikolla 32 (9.-15.8.).

Tutustu joukkueisiin tarkemmin täällä.

Ilmoittaudu joukkueisiin täällä.

Harrastejoukkueiden ilmoittautumisaika: 21.6.-12.9.2021.

Esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueiden ilmoittautumisaika: 21.6.–31.8.2021

Joukkuepaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomioittehan, että joukkueen jonoon voi ilmoittautua. Joukkuepaikkoja aukeaa jonopaikkalaisille useimmiten heinä-elokuun vaiheen jälkeen, kun kilpa- ja edustusjoukkueiden joukkuejakoharjoitukset on pidetty.

ilmoittautuminen käytännössä:

  1. Jokaisen ilmoittautujan tulee luoda Spirit Shakin’ Cheerleadersien MyClubiin henkilökohtainen tili kohdasta “rekisteröi uusi jäsentili” täällä.
  2. Tilin luomisen jälkeen ilmoittautuminen tapahtumiin onnistuu.
  3. Jos ilmoittautujan ensimmäinen joukkuetoive on täynnä, hän voi ilmoittautua kyseisen joukkueen jonoon, jonka lisäksi ilmoittautumisen voi tehdä toiseksi / kolmanneksi haluamaansa joukkueeseen tai jos nekin ovat täynnä, niin kyseisten joukkueiden jonoon.
  4. Jonopaikkalaisille avautuu joukkuepaikkoja useimmiten heinä-elokuussa kilpa- ja edustusjoukkueiden joukkuejakoharjoitusten jälkeen.

Ilmoittautumisesta tulee automaattinen vahvistus sähköpostiin otsikolla ”ilmoittautumisen varmennus”, joka tarkoittaa, että olette saaneet paikan joukkueesta, johon olette ilmoittautuneet.
Jos olette ilmoittautuneet jonoon, teille tulee sähköpostiviesti otsikolla ”ilmoittautuminen tapahtuman x jonoon”. Jos jonopaikalta aukeaa joukkuepaikka, saatte sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisen varmistuksesta otsikolla ”ilmoittautumisen varmennus”.
Tarkistattehan myös roskapostikansion, jos viestiä ei näy sähköpostin saapuneissa viesteissä.

Esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueet:

Esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueet on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat oppia joukkueen levelin mukaiset cheerleadingin lajitaidot sisältäen akrobatia- ja stunttitaidot, hypyt ja lajiin kuuluvat kannustushuudot sekä kilpailemaan cheerleadingin start / klassikkosarjan kilpailuissa 1–2 kertaa toimintavuoden aikana. Joukkueet esiintyvät kilpailuiden lisäksi seuran talvi- ja kevätnäytöksissä ja leireilevät noin kaksi kertaa toimintavuoden aikana.

Esikilpa- ja klassikkokilpajoukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.

Joukkueeseen ilmoittautuvalla oletetaan olevan joko cheertaustaa tai muuta lajiin soveltuvaa urheilutaustaa. Joukkueen taitotasoon suhteutettuna on luotu kriteeristö, joka antaa suuntaa niistä taidoista, jotka joukkueeseen ilmoittautuvalla oletetaan olevan.

Hakukriteereihin pääsee tutustumaan täällä.

Harrastejoukkueet:

Harrastejoukkueet on suunnattu kaikille uusille lajin pariin saapuville sekä lajin parissa oleville harrastajille, joille kilpaileminen ei ole ajankohtaista.

Harrastejoukkueissa harjoitellaan cheerleadingin perusteita joukkueen tason mukaisesti, sisältäen akrobatia- ja stunttitaidot, hypyt ja lajiin kuuluvat kannustushuudot. Cheerleadingin lajitaitojen lisäksi joukkueessa opetellaan ryhmässä toimimista, perusliikuntataitoja sekä pidetään hauskaa erilaisten pelien ja leikkien parissa.

Harrastejoukkueet harjoittelevat kerran viikossa sekä esiintyvät kaksi kertaa vuoden aikana seuran talvi- ja kevätnäytöksissä.