Hae mukaan hallitukseen!

Kiinnostaako sinua hallitustoiminta? Hae mukaan!

Lajimme kilpailujärjestelmän uudistus vaikuttaa seuramme toimintaan niin, että tulevaisuudessa seuran toiminta- ja tilikausi tulevat olemaan entisen kalenteriperusteisen (1.1.-31.12.) sijasta lukuvuosiperusteiset (1.8.-31.7.). Tilikauden muutosta vaatinut sääntömuutos hyväksyttiin seuran syyskokouksessa 2020.

Muutoksesta johtuen nyt kevätkokouksessa 26.5.2021 valitaan myös uusia jäseniä hallitukseen!

Lisäksi kevätkokouksessa käsitellään vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös. Kutsu sekä kokousmateriaalit kevätkokoukseen on toimitettu jäsenistölle myClubin kautta.

Myrskyperheen hallitus etsii seuratoiminnan kehittämisestä innostuneita ja toimeliaita vapaaehtoisia.

Hallitus vastaa seurassa muun muassa seuran strategisista tavoitteiden asetannasta ja seurannasta. Hallitus kokoontuu noin kerran kuussa ilta-aikaan Keski-Uudellamaalla tai Teamsin välityksellä.

Tänä vuonna hallituslaisia osallistuu hallituksen perustoiminnan lisäksi urheilutoiminnan kehitystyöryhmään, olosuhdetyöryhmään, varainhankinnan työryhmään sekä Inclusive Cheerleading -työryhmään.

Kevätkokouksessa erovuorossa on hallituksen nykyinen puheenjohtaja sekä neljä hallituksen jäsentä. Lisäksi kolme hallituspaikkaa on vapaana.

Hallituspaikat ovat kaksivuotisia ja nyt haussa olevat paikat ovat ajalle 1.8.2021-31.7.2023.

Voit omata osaamista esimerkiksi seuraavilta aloilta; talous, pedagogiikka, myynti, oikeustiede, valmennus, henkilöstöhallinto, viestintä.​

Kerrothan vapaamuotoisesti taustastasi sekä innostuksen kohteista liittyen hallitustyöskentelyyn.​

Jos kiinnostus tai lisäkysymyksiä herää, olethan yhteydessä puheenjohtaja Sanni Suomiseen sähköpostitse puheenjohtaja@spiritshakin.fi.