Uncategorized

Joukkuetäydennykset – haku aukeaa 30.11. (päivitetty 8.12.)

Spirit Shakin’ Cheerleaders täydentää kilpa- ja edustusjoukkueita.

Täydennykset järjestetään voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden etähaastatteluina ja haku joukkueeseen tapahtuu motivaatiokirjeellä sekä videoilla. Täydennyshaastattelut järjestetään viikolla 51 aikataulun mukaisesti Monsoonille, Raindropsille, Fogille, Mistralille, Whirlwindille, Sandstormille, Vortexille, Blizzardille, Typhoonille sekä Avalanchelle.

Joukkueisiin haku alkaa maanantaina 30.11. ja päättyy 2 päivää ennen etähaastattelun suunniteltua ajankohtaa!

Täydennyksiä varten jokaiselle joukkueelle on luotu oma lomake, jonka kautta haku tehdään. Urheilija kirjoittaa motivaatiokirjeen, jonka lisäksi hän lähettää joukkueen valmennustiimille videon lajitaidoistaan, sisältäen akro- ja stunttitaidot. Tämän lisäksi urheilija lähettää valmentajille videon, jossa hän kertoo kuka on, mitkä ovat hänen vahvuudet ja kehityskohteet, miksi hakee kyseiseen joukkueeseen ja mitä tuo joukkueelle.

Joukkueen valmennustiimi käy kaikki hakemukset läpi ja ilmoittaa jokaiselle henkilökohtaisesti kutsutaanko hänet etähaastatteluun yhtä päivää ennen haastattelun ajankohtaa.

Joukkuekirjeeseen tulee tutustua ennen hakemuksen laittoa. Joukkuekirjeessä on kerrottu muun muassa kauden aloitus- ja lopetuspäivät, harjoitusvuorot, alustavat leirit ja kilpailut sekä joukkueen alustava budjetti. https://www.spiritshakin.net/blog/2020/11/30/jukkuekirjeet-kevat-2021/

Valmentajat ilmoittavat haastattelussa mukana olleille urheilijoille heti haastattelun päättyessä tai viimeistään seuraavaan päivään klo 11 mennessä onko urheilija valittu joukkueeseen.

Jos urheilija valitaan joukkueeseen, hänelle tulee luoda tili MyClubiin viimeistään sinä päivänä, kun hän saa ilmoituksen joukkueeseen pääsystä. Tilin pääsee tekemään kohdasta ”rekisteröi uusi jäsentili”: https://spiritshakin.myclub.fi/flow/login

 

Aikataulu ja hakulomakkeet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joukkueiden valmennustiimeihin voi olla yhteydessä sähköpostitse joukkue@spiritshakin.fi