Yleinen

Tue harjoitusolosuhteiden kehittämistä ostamalla Dermosil-tuotteita

Haluamme kehittää kaikkien harjoituspaikkojemme turvallisia olosuhteita ja hankkia myös musiikintoistovälineitä niihin. Ostamalla Dermosil Goodwill käsisaippuoita ja/tai suihkugeelejä tuet suoraan harjoitusolosuhteiden kehittämistä! Jokaisesta 8 euron hintaisesta tuotteesta seura saa 2,5 euroa.

Aloita tukeminen Dermosil Goodwill Spirit Shakin’ Cheerleaders -sivun kautta. Klikkaa kohtaa ”Haluan tukea tätä kohdetta” ja valitse haluamasi tuote/tuotteet. Voit ostaa myös muita Dermosil-tuotteita, mutta vain Goodwill-tuotteilla tuet seuraa. Ostoskorissa kokonaissumman luota löytyy myös teksti tuestasi Spirit Shakin’ Cheerleadereille. Voit näin varmistaa, että tukesi on rekisteröitynyt ennen Tilaa-napin painallusta.

Keräämällä kimppatilauksen ystävien tai naapureiden kanssa, säästät toimitusmaksun kun tilauksesi arvo ylittää 50 euroa. Tuotteet toimitetaan suoraan sinulle tai Postiin, valitsemasi toimitustavan mukaan.

Olisiko tässä oiva joulumuistaminen esimerkiksi opettajille tai varhaiskasvattajille?

Yhdessä saamme harjoitusolosuhteista turvallisempia ja parempaa musiikintoistoa!
Tee tilauksesi 22.11. mennessä.

Mikäli et tarvitse saippuoita juuri nyt mutta haluat tukea harjoituspaikkojen kehittämistä, voit maksaa kannatusjäsenmaksun 20 euroa seuralle tilille FI06 5092 0920 2889 31, viitenumero 20297. Marraskuun aikana kertyneet kannatusjäsenmaksut ohjataan harjoitusolosuhteiden kehittämiseen.

Eniten kerännyt joukkue palkitaan 1,5h Volttitehdas-vuorolla

Eniten Dermosil Goodwill-tilauksia seuralle kerännyt joukkue palkitaan jengi-illalla Volttitehtaassa Järvenpäässä. Voittopalkinnon jakaminen edellyttää, että kampanja on tuottanut seuralle vähintään 5000 euroa, eli jokainen seuran jäsen on kerännyt tilauksia keskimäärin 3,5 tuotteen verran. Palkinnon arvo on 450 euroa.

Mikäli keräyssumma nousee yli 6000 euroon, arvotaan kaikkien joukkueiden kesken välipalahetki harjoitusten yhteyteen, arvo 120 euroa. Lisäpalkintoja arvotaan 1000€ keräyksen välein.

Ilmoita seuralle kuinka monella Goodwill-tuotteella sinä tai ystäväsi olette seuraa tukeneet ja mille joukkueelle tukenne haluatte kohdentaa: lomake

22.11. mennessä ilmoitetut määrät ovat mukana palkintokisassa.

Myrskyperhe kiittää tuestasi!