Yleinen

Vastuumalli – mahdollisten tartuntaketjujen jäljittäminen

Harjoituksiin ei tule osallistua, jos urheilijalla, valmentajalla tai joukkueenjohtajalla on minkäänlaisia sairastumisoireita.

Mikäli urheilija, valmentaja tai joukkueenjohtaja on altistunut tai sairastunut koronaan, tulee hänen itse ilmoittaa asiasta välittömästi tekstiviestitse tai soittamalla seuramme koronapäivystysnumeroon 040 752 3399 (iltaisin ja viikonloppuisin).

Numero ei ole käytössä muuhun kuin koronapäivystykseen.

Ilmoitukset numeroon voi tehdä maanantaista sunnuntaihin mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Arkisin klo 8-16 asiasta ilmoitetaan jollekin seuran työntekijöistä (yhteystiedot löytyvät täältä). 

Muissa kuin koronaan liittyvissä sairaspoissaolotapauksissa ilmoitus tehdään normaalisti omalle valmentajalle joukkueen toimintaohjeiden mukaisesti.

Jos urheilija, valmentaja tai joukkueenjohtaja on sairastunut koronaan, tiedotetaan altistumisesta muita joukkuelaisia, jotka ovat myClubin läsnäololistan mukaisesti olleet paikalla. Tiedottaminen tapahtuu myClubin kautta.

Jos urheilija, valmentaja tai joukkueenjohtaja on altistunut koronavirukselle muualla kuin harjoituksissa, seuran edustaja ei voi tiedottaa asiasta muita joukkuelaisia, jotka ovat myClubin läsnäololistan mukaisesti olleet paikalla. Koronaan altistunut urheilija, valmentaja tai joukkueenjohtaja ei voi kuitenkaan osallistua harjoituksiin.

Jos muualla kuin harjoituksissa altistuneelle tulee oireita ja hän on osallistunut harjoituksiin tietämättä altistumisesta, niin silloin harjoituksissa paikallaolleet ovat altistuneet ja edellinen kohta “jos urheilija, valmentaja tai joukkueenjohtaja on sairastunut koronaan” pätee ja eteneminen tapahtuu sen mukaisesti.

Tutustu myös käytössä oleviin hygieniaohjeistuksiin täällä.