Uncategorized

Myrskyperheelle OKM:n seuratukea!

Meille on myönnetty tälle vuodelle opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistukea!
Seurassamme joukkueenjohtajat ovat erittäin tärkeitä seuratoiminnan, joukkueiden valmennustiimin ja kodin tukijoita. He toimivat seurassamme vapaaehtoisina ja mahdollistavat laadukkaan joukkuetoiminnan. Lajin ja seuratoiminnan kasvaessa, myös joukkueenjohtajien toimenkuva on laajentunut.
Tukeaksemme vapaaehtoisten voimavaroja, joukkueenjohtajien toimenkuvan uudelleenmuotoilu aloitettiin 2019 loppuvuodesta. Tämän myötä haimme tukea seurakoordinaattorin palkkaukseen liittyen. Tiettyjen kokonaisuuksien keskittäminen päätoimiselle seurakoordinaattorille tukee joukkueenjohtajien vapaaehtoisroolia sekä mahdollistaa myös edullisemmat kustannukset esimerkiksi varusteille ja kilpailumatkoille, kun hankinnat hoidetaan keskitetysti.
“On ilo jakaa hyviä uutisia ja on todella hienoa, että saimme täyden tuen 15 000€ opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Joukkueenjohtajat tekevät todella arvokasta vapaaehtoistyötä ja haluamme myös mahdollistaa matalan kynnyksen vapaaehtoistyön aloittamiseen. Tuki on tärkeä seuran toiminnan mahdollistaja monesta näkökulmasta!” kommentoi puheenjohtaja Sanni Suominen.
Seuratuki linkittyy myös seuramme strategian yhteen missioon “ammattimainen hallinto ja talous” ja sen mahdollistajaan “vapaaehtoisten tukeminen, arvostaminen ja sitouttaminen.”
Lue lisää seuratoiminnan kehittämistuesta täältä.