Rekrytointi

Twisterissä tilaa 10-15 vuotiaille urheilijoille

Kevätkaudelle Twister joukkueessa on vielä vapaita paikkoja jäljellä. Haluamme tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden urheilla seurassamme kevätkaudella.

Kevätkauden osalta Twisterin ikäjakaumaa laajennetaan, jotta saamme kaikki jonossa olevat halukkaat urheilijat mukaan ja kaikkien harjoittelu monipuolistuu kun ryhmässä on enemmän urheilijoita. Kevään ajan Twisterin ikäjakauma on 10-15 vuotiaat.

Kevään osalta Twister toimii ns. ”kurssijoukkueena”, eli harjoitukset ja kevätnäytös tapahtuu normaaliin tapaan, mutta ikäjakauma on laajempi ja syksylle ei jatku automaattisesti paikka ryhmässä, vaan syksylle ilmoittautuminen tapahtuu uudelleen haluttuun joukkueeseen. Twister tulee olemaan taitotasoltaan level 1, mutta valmentajat suunnittelevat toiminnan urheilijan iän ja taitotason huomioiden.

Twisteriin tällä hetkellä ilmoittautuneilla urheilijoilla säilyy paikka ryhmässä. Muissa joukkueissa jonolistalla olevat urheilijat ovat tervetulleita Twisteriin yllämainittujen ikärajojen puitteissa. Ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta.
Jäsen- ja kausimaksu ovat seuran nettisivuilta löytyvien kausi-infojen mukaisesti. Joukkue harjoittelee Järvenpäässä Liikuntakeskus Piirosella torstaisin klo 19-20.30.

Lisätietoja valmennuspäälliköltä laura.kokkonen@spiritshakin.fi tai joukkueen valmentajilta twister@spiritshakin.fi.

Treeni-iloa kevääseen!