Rekrytointi

Myrskyperhe etsii edustusjoukkueiden akrobatiavalmentajaa!

Seurassamme on innovatiivinen ja eteenpäin katsova ilmapiiri – pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti eteenpäin ja tavoitteenamme on toimia edelläkävijänä!

Seuramme neljä edustusjoukkuetta ovat menestyviä joukkueita, jotka harjoittelevat kovin tavoittein neljästi viikossa. Haluamme seurana tukea joukkueiden harjoittelua, sekä helpottaa valmentajien työtä ulkoistamalla osan edustusjoukkueiden akrobatiaharjoittelusta. Haemmekin nyt Myrskyperheeseen edustusjoukkueiden akrobatiavalmentajaa!

Akrobatiavalmentajan työnkuvaan kuuluvat muun muassa seuraavat tehtävät:

 • Edustusjoukkueiden akrobatiavalmennuksen suunnittelu
 • Edustusjoukkueiden akrobatiavalmennuksen päävastuu. Valmennus tapahtuu yhdessä muiden joukkueen valmentajien kanssa
 • Aktiivista yhteydenpitoa, sekä tavoitteiden suunnittelua joukkueen valmentajien kanssa
 • Joukkueen valmentajien akrobatiaosaamisen kehittäminen
 • Halutessaan mahdollisuus kouluttaa seuran valmentajia

Laita hakemus tulemaan mikäli:

 • Lasten ja nuorten liikunta sekä urheilu ovat lähellä sydäntäsi
 • Sinulla on vahva valmennustausta
 • Erikoisosaamiseesi kuuluu akrobatiavalmennus
 • Haluat olla osa joukkueiden kehittymistä ja menestystä
 • Langat pysyvät käsissäsi hektisiltäkin tuntuvissa tilanteissa
 • Olet tiimipelaaja, joka ymmärtää, että yhdessä olemme enemmän

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä tehtävänkuvaan sopiva koulutus katsotaan eduksi.

Meidän tavoitteenamme on olla Keski-Uudenmaan arvostetuin ja lajinsa huipulla oleva urheiluseura. Lisäksi tavoitteena on menestyä kansainvälisesti – hauskuutta kuitenkaan unohtamatta!

Akrobatiavalmentajan työaika on keväällä 202 torstai -ja perjantai-iltaisin (tammi-maaliskuu yht. 10h kuukaudessa ja maalis-kesäkuu yht. 6h kuukaudessa). Halutessasi sinulla on mahdollisuus toimia seuran akrobatiavalmennus -kouluttajana, sekä lisätä työtunteja seuran muiden joukkueiden akrobatiakurssien muodossa. Harjoituspaikkana sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravan Saviolla (Klondyke, Kumitehtaankatu 5).

Lisätietoja tehtävästä sekä seuran toiminnasta voit tiedustella valmennuspäälliköltä Laura Kokkoselta puhelimitse 0400 883 807 tai sähköpostilla laura.kokkonen@spiritshakin.fi.

Lähetä avoin hakemus, ansioluettelo sekä perusteltu palkkatoive sähköpostilla laura.kokkonen@spiritshakin.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Koska työ sisältää myös kanssakäymistä alaikäisten lasten kanssa ilman heidän huoltajiensa läsnäoloa, tulee valitun henkilön toimittaa ennen työsopimuksen allekirjoittamista työnantajalle rikostaustaote. Rikostaustaotteen tilaaminen perustuu Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annettuun lakiin (504/2002), jonka tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista tulevaisuuttaan.