Uncategorized

Painonnostotekniikkakurssi lajitekniikat huomioiden

SSC ja FysioAkatemia tekevät yhteistyötä urheilijoiden turvallisen ja monipuolisen harjoittelun tukemiseksi. Tero Heikkilä FysioAkatemialta järjestää kolmen kerran painonnostotekniikkakurssin huomioiden lajiominaisuudet. Painonnostotekniikka on täysin lajinomaista tekniikkaa, ja painonnostoharjoittelu tukee erinomaisesti lajiharjoittelua.

Painonnostokurssin tavoitteena on opettaa urheilijoille oikeita ja turvallisia painonnostotekniikoita. Kurssin jälkeen urheilijat pystyvät harjoittelemaan itse painonnostoa, ja hyödyntämään tekniikkaa lajiharjoittelusta. Maailmalla cheerleadingin parissa painonnosto on nousussa, ollaan yhdessä Suomessa ensimmäisten joukossa ketkä yhdistävät painonnoston ja cheerleadingin!

Kursseja järjestetään 3 kertaa ja yhden kerran kesto on 1h 45 min. Kurssi järjestetään Myrsky Areenan naapurissa Crossfit Kerava harjoitustilassa. Kurssin hinta on 30e (kolme kertaa) ja ilmoittautuminen kurssille on sitova. Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseksi on 8 urheilijaa. Kurssin ajankohdat: 1.9., 8.9. ja 15.9. klo 13.30-14.45.

Lisätietoa maksuista ja peruutusehdoista: http://www.spiritshakin.net/seura/maksut-ja-peruutusehdot/

Ilmoittautuminen: https://spiritshakin.myclub.fi/flow/events/1582346