Uncategorized

Urheilijan arki ja valinnat -luento

Timo Hupponen Kehityspiikki Oy:sta on ollut kouluttamassa valmentajia menestyksekkäästi kuluneen vuoden ajan. Jaamme Timon tietoa seuraavaksi kaikille urheilijoille luennon merkeissä. Luennon aiheena on urheilijan valinnat arjessa, sekä näiden myötä tie menestykseen.
Luennolla keskustellaan ikäluokittain ajankohtaisista aiheista, kuten unesta, levosta, ravinnosta, harjoittelusta, sosiaalisesta mediasta ja koulun/työn yhdistämisestä urheiluun. Luento on pakollinen kaikille joukkueille ja mikäli luento sattuu harjoitusten kanssa samalle ajankohdalle, valmentajat infoavat joukkueita korvataanko harjoitukset luennolla vai käydäänkö harjoitusten välissä kuuntelemassa luento. Luennon tarkoituksena on tuoda urheilijoille tietoa kyseisistä aiheista helpottamaan arkea ja sen kautta saada tukea urheilijan, sekä joukkueen kehittymiseen.

Urheilijoiden huoltajat ovat myös tervetulleita kuuntelemaan luentoa halutessaan.

Luennot järjestetään Klondykella (Kumitehtaankatu 5, Kerava)

-Ma 26.8. Aikuiset klo 18-19
-Ti 27.8. Minit klo 18-19
-To 29.8. Juniorit klo 18-19

Mikäli luennosta herää kysymyksiä, olettehan yhteydessä omiin valmentajiin tai seuran valmennuspäälliköihin Laura Kokkoseen ja Vuokko Monoseen (etunimi.sukunimi@spiritshakin.fi)