Kilpailut

Suomen mestaruus Dust Devilille, pronssia Blizzardille ja 11. sija Avalanchelle

Suomen mestaruuskilpailuissa nähtiin jälleen huikeaa menestystä, kun kaksi SSC:n joukkuetta nähtiin mitaleilla. Toista vuotta sekajunioreiden SM-sarjassa kilpaillut Dust Devil onnistui suorituksessaan lähes nappiin ja kun vaikeustasossakaan ei ollut moittimista, ripustettiin “Dustien” kaulaan kultamitalit. Suomen mestaruutta puolustanut, helsinkiläinen Funky Team Blackbackz sijoittui hopealle ja niinikään helsinkiläinen Golden Spirit Devils sai pronssia.

Kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta voittanut Blizzard haparoi hieman vaikean ohjelmansa suorituksessa. Varmuus oli tällä kertaa valttia ja niin junioreiden cheer-sarjan voiton vei Golden Spirit Whitelighters Helsingistä ja hopeaa West Coast Vikings Vaasasta. Blizzard sijoittui hienosti SM-pronssille, napaten viidennen peräkkäisen SM-mitalinsa. Junioreiden cheer-sarjasta on tullut kärjen tasolta levein sarja, joten Blizzardin saavutus on merkittävä.

Naisten cheer-sarjassa Avalanche esiintyi mainiosti, mutta ohjelmaan mahtuneet pari pudotusta pudottivat joukkueen tällä kertaa sijalle 11. Avalanche onnistui nostamaan vuoden aikana taitotasoaan merkittävästi, mikä lupaa hyvää ensi vuotta ajatellen.