Kilpailut

Onnistumisia ja palkintosija Winter Wildness -kisoista

Valtakunnallinen kilpailukausi sai viikonloppuna jatkoa Seinäjoella käydyissä Winter Wildness-kilpailuissa. Naisten joukkue Typhoon ylsi upeasti palkintopallille sijoittumalla kolmanneksi aikuisten level 3 -sarjassa.
Joukkue ylsi kauden parhaaseen suoritukseen pääkilpailussaan”, valmentajat Heidi Telkamo ja Jenni Vakkila iloitsivat.
Kärjen taso oli todella kova”, he jatkoivat.
Sarjan voitti Rauman Cheerleadingseuran Sirens-joukkue pistein 368. Toiselle sijalle sijoittui Lahti Elite Cheer Teamin Tidal Wave 317,5 pisteellä. Typhoonille tuomarit antoivat pisteitä 304. Sarjassa nähtiin seitsemän joukkuetta eri puolilta Suomea.

13-16-vuotiaiden junioreiden alimmalla sarjatasolla kilpaillut Cyclone oli mainiolla suorituksellaan kuudes 24 joukkueen joukossa.
Olemme todella tyytyväisiä suoritukseen ja sijoitukseen”, valmentaja Viola Koponen kertoi joukkueen tunnelmista.
Koko kisareissu Seinäjoelle tällä motivoituneella porukalla oli erittäin onnistunut ja hauska!”
Sarjan voitti Tampereen Pyrinnön Flares-joukkue.

Yli 18-vuotiaiden Klassikot-sarjassa nähtiin myös keski-uusimaalaista väriä, kun Keravalla marraskuun alussa järjestetyt aluekilpailut voittanut Ice Age nähtiin jälleen kisamatolla. Keski-iältään reilu 40-vuotiaiden joukkueen suoritus oli sunnuntaina hieman eriaikainen, mutta muuten joukkue näytti kykynsä hienosti. Tällä kertaa sijoitus oli yhdeksäs. Voittoon ylsi kotiyleisön edessä kilpaillut Seinäjoki Silver Sharks -seuran Vintage.

Vuoden 2018 kilpailukausi huipentuu la 15.12. Helsingin jäähallissa käytävään SM-finaaliin, jossa nähdään kolme paikallista joukkuetta: naisten sarjan Avalanche, junioreiden sarjan Suomen mestaruutta puolustava Blizzard ja sekajunioreiden sarjan SM-hopeaa puolustava Dust Devil.