Kilpailut

Menestystä Super Cheer -kilpailuissa

Tiivis kilpailukausi jatkui viikonloppuna Vantaalla, jossa seuran joukkueet pokkasivat jälleen hopeisia pokaaleita, tällä kertaa kolmesta eri sarjasta.
9-13-vuotiaiden edustusjoukkue Whirlwind taituroi hopealle ikäluokan korkeimmassa kilpailusarjassa.
Toinen sija kruunaa vuotemme, sillä kevään kilpailuiden viidennen sijan jälkeen on joukkue kehittynyt huikeasti. Samalla tämä oli Whirlwindin kautta aikojen paras sijoitus vuoden pääkilpailussa“, valmentaja Cia Leino iloitsi.
Olemme rakentaneet joukkuetta joukkuehengen kautta ja yhteishenki onkin joukkueen vahvuus samoin kuin halu tehdä oma paras suoritus yhdessä joukkueen kanssa”, kertoo Leino menestyksen taustoista.
Voitto matkasi Poriin, Liikuntaseura Porin Mini Dragons -joukkueelle. Kolmanneksi sijoittui oululainen Northern Lights Safiirit.

Saman ikäluokan yhtä alemmalla kilpailutasolla, level 2 -sarjassa nähtiin kaksi SSC:n joukkuetta: Mistral ja Raindrops. Mistral otti mallia Whirlwindista ja nappasi oman sarjansa hopeiset mitalit.
Joukkue on tehnyt paljon töitä ja se palkittiin upeasti”, valmentaja Vuokko Mononen hehkutti.
Vahvuutemme tänään oli itsevarmuus ja toistemme seurasta nauttiminen, mikä näkyi myös yleisölle”, Mononen jatkoi.
Raindrops sijoittui 29 joukkueen sarjassa hienosti sijalle 15. Voiton vei Kuopioon Cheer Starsin Darling-joukkue.

13-16-vuotiaissa junioreissa nähtiin SSC:ltä kaksi kokoonpanoa. Vortex kilpaili level 4 -sarjassa, joka on tälle vuodelle tullut uusi sarjataso. Joukkue on harjoitellut uusia lajitaitoja pitkin vuotta ja se palkittiin Whirlwindin ja Raindropsin tavoin hopealla.
Joukkueen valmentaja Olivia Hallenberg iloitsi saavutuksesta.
Onnistuttiin tekemään hyvä ohjelma, jossa erityisesti pyrtsit oli meidän vahvuus. Ohjelmassa oli mahtava fiilis ja sen aikana pidettiin hauskaa!
Sarjan voitti Funky Team White Monkeys Helsingistä.
Toinen seuran junioriedustaja Sandstorm kilpaili level 3 -sarjassa sijoittuen 9. sijalle.

Kaikki tulokset liiton nettisivuilla.