Uncategorized

Akrobatian mestariksi: Akrobatiakurssi level 0-1

Suositut akrobatiakurssit järjestetään jälleen!

Akrobatiakurssi level 0-1 (kurssilla harjoiteltavat liikkeet löytyvät oheisesta liitteestä).

-Torstaisin klo 17.30-18.30

-27.9-29.11.2018

-Hinta 70e

-Myrsky Areenalla

 

Kurssilla harjoitellaan kyseisten leveleiden akrobatiataitoja ja luodaan tärkeä pohja tuleville ylempien leveleiden liikkeille. Kurssi sopii kaikille ja toimii loistavana tekniikka -ja kehonhallintaharjoituksena jopa kokeneemmallekkin akroilijalle!

Kurssille ilmoittaudutaan myClubin kautta ja kurssin hinta on 70euroa/ henkilö. Ilmoittautuminen on sitova. Luethan huolellisesti peruutusehdot ennen ilmoittautumista http://www.spiritshakin.net/seura/maksut-ja-peruutusehdot/

Tervetuloa kurssille pitämään hauskaa ja oppimaan!