Yleinen

Tuusulan kunta palkitsi menestyneitä

Maanantaina 12.2. Tuusulan kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta palkitsi viime vuonna menestyneitä urheilijoita. Blizzard palkittiin parhaana urheilijana ei-olympialajien kategoriassa, onnittelut! Samassa kategoriassa huomioitiin myös seuran valmennuspäälliköiden, Lauran ja Tytin, naisten maajoukkueen kanssa saavutettu MM-hopea.

Huipennuksena koko seuralle myönnettiin liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinto seuraavin perustein:
“SSC on yhdistänyt lajissaan erinomaisella tavalla pienten harrastajien mielekkään tekemisen ja tavoitteellisen kilpatason urheilun. Seura tekee Keski-Uudenmaan alueella merkittävää lapsi- ja nuoristyötä sekä tuo positiivisella tavalla esille tuusulalaisuutta kilpailu- ja esiintymismatkoilla. Seurassa on toimintaan esimerkillisesti sitoutuneita valmentajia ja toimihenkilöitä. Ja seura on hankkinut toimintaedellytysten turvaamiseksi oman hallin joukkueiden harjoitusolosuhteiden parantamiseksi.”

Vastaa