Kilpailut

Blizzardille MM-hopeaa

Kuva: Action Photos / USA
Kuva: Action Photos / USA

Blizzard lähti tavoittelemaan ensimmäisissä kansainvälisissä arvokilpailuissaan maailman mestaruutta. Joukkue antoi kaikkensa niin paikalla olleelle yleisölle kuin koti-Suomessa live streamin äärellä kannustaneille. Suoritus oli erinomainen, mutta lajin emämaa USAn joukkue oli vielä tänä vuonna taitavampi. USA voitti ennen kaikkea vaikeudellaan, kun taas Blizzardin vahvuutena oli ohjelman tempo ja pyramidit, joissa joukkue oli ainakin kotikatsomoiden mielestä taitavampi.

– Tänään USA oli rehellisesti meitä parempi, valmentajat Tia Kokkonen, Tytti Tamminen ja Minna Ylenius totesivat.

Pronssimitalit matkasivat naapurimaahan Ruotsiin.

Joukkueen seuraavat kilpailut koittavat jo sunnuntaina 21.5. Tikkurilassa, kun kotimaan kilpailukausi avataan May Madness -kilpailuissa. Juhannuksena ovat vielä EM-kilpailut Prahassa ennen ansaittua kesälomaa.

Kuva: Action Photos / USA
Kuva: Action Photos / USA

EM-kilpailuihin joukkue lähtee jälleen korkein tavoittein, voitto mielessä. Viime vuonna Suomi sai tyttöjen cheer-sarjassa pronssia.

Suomi nappasi hopeaa myös muissa junioreiden sarjoissa: HAC Emotion tanssisarjassa ja FT Blackbacks sekajunioreiden sarjassa.

Cheerleadingin MM-kilpailuissa ratkotaan aikuisten maailman mestaruudet perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa.

TULOKSET, Junioreiden MM-kilpailut 26.4.2017:

Cheer tytöt

1. USA, 715p.
2. Suomi, 667,5p.
3. Ruotsi, 645,5p.

Cheer junioriseka:

1. USA, 649p.
2. Suomi, 636,5p.
3. Kolumbia, 542p.

Tanssi, juniorit:

1. Japani, 581p.
2. Suomi, 538p.
3. Meksiko, 531,5p.

Vastaa